Binnenkijken in Aranka's droomloft

Lifestyle & Tips door aranka

Op mijn Instagram post ik wel eens foto’s van mijn huis (met Cooper op de gekste plekjes) en daar krijg ik altijd super leuke reacties op. Zo gaaf! Nu kwamen vtwonen en StyleToday laatst een kijkje nemen in mijn loft en gaf ik een kleine rondleiding door ons droomhuis. Come on in!

Bouwval gezocht

Mijn vriend en ik waren eigenlijk helemaal niet van plan om op dat moment een huis te kopen, want ik had net mijn baan opgezegd om mijn dromen achterna te gaan en voor mezelf te beginnen. Toen wij hier voor het eerst kwamen kijken was het ook echt een bouwval. Toch was het wel meteen liefde op het eerste gezicht zodra ik binnen liep, vooral door de brick wall. In ons huis hebben mijn vriend en ik vervolgens alles om de bakstenenmuur heen ingericht. Ik ben heel blij met het resultaat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Unieke en bijzondere items

Veel items in ons huis hebben een bepaald verhaal omdat het unieke en oude stukken zijn. Zoals het kleed bij de salontafel, wat een erfstuk uit de familie is. Of de stoelen, die we op marktplaats hebben gevonden en toen opnieuw hebben laten bekleden.

Ben je benieuwd welke verhalen er achter de items schuilen? Check hierboven dan vooral even de video die vtwonen heeft gemaakt! Ik ben benieuwd wat jij er van vindt! Wil jij ook wat new york loft in huis halen? Check dan hier de lookalike items die vtwonen voor je heeft klaargezet.