Voel je goed met de comfortabele kleding van Janice!

Lifestyle & Tips door jules-pruijn

Het is september en we laten langzaamaan de zomer weer achter ons om richting de herfst te gaan. En welk seizoen van het jaar het ook is, we willen er natuurlijk altijd zo stylish mogelijk uitzien! Stijlvol kleden betekent voor ons niet het allermooiste en duurste aanhebben, maar je goed voelen in de outfit die je aanhebt. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding lekker zit, van goede kwaliteit is en ons bovenal zelfverzekerd laat voelen. Janice is een kledingmerk voor dames dat fashion statements voor vrouwen ontwerpt en produceert. En een goed fashion statement gaan we natuurlijk nooit uit de weg ;).

Over Janice

Janice ontwerpt kleding voor vrouwen die van het leven houden. En dan zijn ze bij ons aan het juiste adres! De kleding van Janice is speciaal voor vouwen die het leven niet te serieus nemen, die de zon altijd zien stralen en altijd durven te laten zien wie ze echt zijn. En we love vrouwen die 100% zichzelf durven te zijn! Soms is het spannend en misschien moeilijk, maar in de kleding van Janice kan ik je verzekeren dat je altijd volledig jezelf durft te zijn.

Vrouwen die geen poespas nodig hebben en zich volledig bewust zijn van hun natuurlijke schoonheid, moeten echt een keer een kijkje nemen op de website van Janice. De perfecte pasvorm van de kleding maakt het een feestje om deze te dragen. De kleding is gemaakt van mooi en duurzaam (yay!) materiaal en veel designs zijn te vinden in sprekende kleuren met contrasten die je fantasie laten prikkelen.

Wij mochten een kledingstuk van Janice ontvangen en zijn helemaal fan! De blauwe gebreide jurk (die je ook op de foto ziet) zit mega lekker, heeft een mooie diepblauwe kleur en staat letterlijk met alles leuk. Combineer deze jurk met een stoer bikerjack en leren laarzen of met een chique hak en jas, en je bent good to go. Succes gegarandeerd! Naast deze blauwe jurk zijn er natuurlijk nog veel meer mooie jurken te vinden op de website van Janice.

We noemden al even dat we nu weer langzaamaan richting de herfst gaan, en dat betekent dat we ook weer wat warmere jassen moeten gaan dragen. Of nou ja, “moeten”, wij zijn stiekem wel heel blij met het excuus om weer mooie nieuwe jassen te mogen kopen ;). En ook hiervoor kan je bij Janice terecht! Van leuke wollen jassen, tot een leren bikerjack. Veel plezier met het shoppen van je nieuwe jas!

Wij zijn helemaal verliefd geworden op de kleding van Janice en willen jullie daarom een cadeautje geven. Houd onze Instagrampagina goed in de gaten! More info coming soon…