De drie tofste blogs van #FITGIRLCODE op Glamour

Fit & Training door anna FG

Wisten jullie al dat Aranka iedere week een blog schrijft voor Glamour.nl? Voor wie het gemist heeft heb ik hieronder een top-3 gemaakte van de leukste blogs die ze de afgelopen tijd heeft geschreven. Deze moet je echt even lezen. Ga er lekker voor zitten, pak Tony Chocolonely erbij en doe jezelf tegoed aan een lekkere dosis fitspiration. Zijn er topics waar Aranka volgens jou écht een keer over moet schrijven, drop je idee dan onder deze blogpost in een comment. Dat vinden we leuheuk! :)

9 DINGEN DIE IEDERE FIT GIRL STIEKEM DOET

Er zijn van die dingen die iedereen wel eens doet, maar waar niemand graag voor uit komt. Doen alsof Serena & Blair je beste vriendinnen zijn, tijdens de winter drie weken lang je benen niet scheren en een kaascroissant die je op de grond hebt laten vallen gewoon opeten (10-seconde regel, hallo!?) Ik ben erachter gekomen dat wij Fit Girls ons ook schuldig maken aan dit soort stiekeme zaakjes. Ik heb een lijstje gemaakt van 9 dingen die iedere Fit Girl stiekem doet. Herken jij jezelf erin?

Nieuwsgierig geworden? Check hier de 9 best bewaarden geheimen van een Fit Girl.

9-dingen-die-iedere-fit-girl-stiekem-doet-1-7817

TRACK JE FOOD VOOR EEN SEXY ZOMERLICHAAM

Trams, bushokjes en potverdorie zelfs aan het stuur van je eigen fiets: overal waar je kijkt proberen sportscholen je te verleiden met hun superdeals. Collega’s trakteren ineens trots op zelfgemaakte havermoutkoekjes en zelfs je lazy ex-lover post een workout selfie. Jep, ook al hangen de ijspegels nog aan je neus, men krijgt weer collectief last van bikini-stress. Een paar kilootjes aankomen in de winter overkomt de beste, maar toch zijn we dit ‘winterjasje’ liever kwijt dan rijk zodra de zomer aanbreekt. Als je in de zomer weer wat strakker in je vel wil zitten is sporten een must, maar vergeet niet dat gezond eten ‘part of the deal is’. Je kunt squatten totdat je er bij neervalt, maar als je Ben & Jerry niet de deur wijst zal er weinig veranderen.

Als je voornemen is om gezonder te gaan eten en (meer) te sporten, raden wij aan om een sport- en foodlog bij te houden. Lees hier waarom het tracken van je food en beweging een nuttige tool kan zijn om een fit (zomer)lichaam te realiseren.

fitgirlcode-booty-blaster-7544

DRIE HARDNEKKIGE SPORTMYTHES ONTKRACHT

Met #FITGIRLCODE willen wij vrouwen over de hele wereld inspireren en motiveren om een levensstijl te vinden die bij hun persoonlijkheid past. We beantwoorden met liefde alle persoonlijke berichtjes die we dagelijks binnenkrijgen. Regelmatig gaan we met het hele team rond de tafel zitten zodat we jou een antwoord kunnen geven waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Er zijn een aantal terugkerende onderwerpen waar we dagelijks vragen over krijgen en wij vinden het erg belangrijk om de sprookjes en mythes rondom deze onderwerpen voor eens en voor altijd te ontkrachten.

Wil je weten welke sportmythes wij om zeep helpen? Here you go!

track-je-food-voor-een-sexy-zomerlichaam-7101

Psssst... Vergeet niet om jouw idee met ons te delen!