Dit weekend: De gezondheidsbeurs

Fit & Training door fitgirlcode

Nog geen plannen voor dit weekend en kan je wat inspiratie gebruiken met het oppakken van een gezondere lifestyle? Bezoek dan dit weekend de Gezondheidsbeurs in Utrecht! Een event met de meest inspirerende influencers en sprekers op het gebied van lifestyle en gezondheid!

 Dit weekend is de 13e editie van De Nationale Gezondheidsbeurs én Allergiebeurs op 6, 7, 8 en 9 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Met 45.000 bezoekers en 325 exposanten is dit de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Met sprekers als Donny, Roelvink, Anna Nooshin, Faya Lourens, Kelly Weekers en Goede Liekens.

Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze Gezondheidsbeurs je fitness tips, ontspannende massages, yoga, wellness, mindfulness, smakelijke proeverijen en nog veel meer actieve workshops. Daarnaast komen de nieuwste trends aan bod in de 150 leerzame presentaties over voeding, motivatie, inspirerende informatie. En kan je gebruik maken van het kooktheater, gratis voedingsadvies, gezondheidstesten, gadgets en gezonde acties. Gratis toegang tot de Allergiebeurs & many more. Om de dag af te sluiten met feelgood food en healthy juice bars.

Kun je wel wat tips en tricks gebruiken? Kom langs en begin met jouw gezonde lifestyle nog vóór de zomer begint!

Volg de Gezondheidsbeurs:

Website

Facebook

Instagram