De vakantieperiode is nu écht voorbij, dit is hoe je je studie-, werk- en workoutflow weer terugvindt!

Fit & Training door jules-pruijn

We dromen misschien allemaal nog een beetje na van de zomer, maar moeten deze nu toch echt achter ons gaan laten. Misschien ben jij wel helemaal gek van de herfst, of kan je niet wachten tot de winter. Voor veel van ons betekent deze periode van het jaar ook dat je je werk, studie en sportritme weer gaat oppakken. Maar voor sommigen is dat nog best een uitdaging, want waar vind je nou een leuke baan? En hoe herpak je je workout flow? Wij vertellen het je!

Herpak je workoutflow

Heb jij normaal gesproken een sportroutine? Of sport je standaard 2-3 keer per week, maar op altijd verschillende dagen? Sport je liever alleen, of in een groepsles of met vrienden? Iedereen vindt iets anders fijn op het gebied van sport en het is belangrijk om te weten wat je leuk vindt, wanneer je weer begint met sporten. Er is namelijk niets motiverender dan het leuk vinden van je sport moment! Een aantal tips om je workout flow te herpakken:

  • Ontdek welke sport jij écht leuk vindt
  • Variatie! Ben je niet helemaal fan van elke keer dezelfde sport beoefenen? Kies dan voor meerdere sporten en wissel deze af. Je kunt bijvoorbeeld ook een keer in de week yoga doen
  • Zoek een sportmaatje! Je kunt elkaar motiveren om toch te gaan als de ander eigenlijk niet zo’n zin heeft
  • Stel haalbare doelen, elke keer als je een doel behaald hebt, heb je weer een prestatie bereikt en kun je je doel weer bijstellen

Benieuwd naar meer tips en info over hoe je je workout flow kunt herpakken? Lees het op onze website!

Vind een leuke baan

Weer beginnen met werken is altijd even een stap. Maar wanneer je een leuke baan hebt, voelt werken helemaal niet als een verplichting. Soms is het alleen best lastig om die leuke baan te vinden. Maar geen zorgen, we’ve got you covered! Bij het studenten uitzendbureau Recruit a student heb je altijd een mega leuk team met collega’s en word je geplaatst om te werken bij een bedrijf dat bij je past. Je werkt op verschillende locaties en leert veel nieuwe mensen kennen! Ideaal voor tijdens en na je studie, en het hebben van een superleuke bijbaan is natuurlijk ook heel belangrijk! Op deze manier doe je leuk studentenwerk voor naast je studie, en is het ook nog eens goed te combineren met je sport en studie, omdat de dagen en tijden zo flexibel zijn.

Als je deze tips aanneemt zit je in no time weer terug in je oude workflow! Lekker regelmatig sporten, een superleuke baan én goed bezig met je studie. En daarnaast heb je ook nog eens tijd om andere leuke dingen te doen, wat superbelangrijk is voor je mentale gezondheid en geluk!