Dit moet elke Fit Girl in haar gymbag hebben

Tips door robin-den-besten

Ken je dat? Sta je in de sportschool, ben je weer je deo en oortjes vergeten! Super irritant toch? Was er nu maar een handig lijstje dat je elke keer kon checken voordat je naar de gym vertrok. Wait a minute... die is er! Voortaan hoef je alleen maar onderstaand lijstje door te lopen en weet je zeker dat je alle essentiële spulletjes bij je hebt! Check, check, dubbel check!

1. Sportkleding + schoenen

Sporten zonder sportkleding, dat kan natuurlijk niet! Vergeet ook niet extra sokken en ondergoed mee te nemen voor als je gaat douchen. Ben je wel toe aan een nieuw setje? Wat dacht je van onderstaande outfit? Perfect toch! We hebben er ook nog matchende schoenen voor je bij gezocht. ;)

gymbag

Running in London? Yes please!

gymbag

Deze legging wil toch iedereen?

gymbag

En nu maar hopen dat ze wit blijven. ;)

2. Koptelefoon/oordopjes

Zonder een paar goede tunes in je oren kun je niet echt lekker sporten toch?

gymbag

Handige draadloze in-ear oordopjes voor een klein prijsje.

gymbag

Hallo gouden koptelefoon! 

3. Herbruikbare waterfles

Hard sporten = veel water drinken! Maar dat wil je dan natuurlijk wel uit een fashionable drinkfles doen toch?

gymbag

Onze favoriet. ;) (Pssst... Wist je al dat je deze waterfles gratis krijgt bij de aanschaf van een hardcopy Fitgirlcode Guide? Gebruik de code 'FREEBOTTLE'!)

4. Een lekkere snack

Fit Girls are always hungry! Zeker na een flinke workout! Deze snacks kun je snel in je tas stoppen en bezorgen je meteen een goede dosis proteïne.

gymbag

Mijn ultieme favoriet!

5. Je sportschoolpasje of rittenkaart.

Je wilt natuurlijk niet voor niets naar de sportschool zijn gegaan. ;)

6. De Fitgirlcode Body Guide

Wil je zeker weten dat je een killer workout voor de boeg hebt en er voor zorgen dat je deze zomer zelfverzekerd in bikini op het strand ligt? Dan moet de Fitgirlcode Body Guide zeker weten in jouw gymbag! Pas op, zweet gegarandeerd!

Op 20 april start de verkoop van de Fitgirlcode Body Guide weer! Wil jij zeker weten dat je de tijdelijke verkoopperiode deze maand niet mist? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief over de guide onderaan dit artikel! :)

7. Deodorant en (droog)shampoo

Voorkom stinkoksels en plakkend haar, wel zo fijn toch? ;)

8. Haarelastiekjes of -clipjes

Niets is vervelender dan haar dat in je gezicht zit of een dikke en warme bos haar in je nek. Doe altijd een extra elastiekje in je tas.

gymbag

Nooit meer een vouw in je haar. 

Voortaan hoef je alleen nog maar even deze lijst door te lezen en weet je zeker dat je helemaal compleet naar de gym vertrekt. Wat mag er absoluut niet uit jouw gym bag ontbreken?

Kun je geen genoeg krijgen van al die handige tips? Met deze tips maak je de perfecte mealprep. >