Easy peasy guilt-free wentelteefjes

Ontbijt door lotte

Easy does it op een druilerige zondagmorgen. Ik vind het 90% van de tijd heerlijk om uitgebreid te kokkerellen, maar het is ook wel eens fijn om binnen 5 miezerige minuutjes een heerlijk ontbijtje op tafel te hebben. Op tafel zeg ik, maar ik bedoel natuurlijk op bed. Ontbijtjes op bed vind ik, alhoewel ik inmiddels al geruime tijd single ben, iets ontzettend romantisch hebben: heerlijk, quality time met me, myself and i. Dit, gecomineerd met mijn eeuwige tegendraadsheid, maakt dat ik op een druilerige zondag morgen liever wentelteefjes maak dan hippe banana-pancakes. Wedden dat jij ze voortaan ook boven pancakes verkiest? Ze zijn namelijk makkelijker om te maken EN bevatten minder calorieën en koolhydraten!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de kokosolie in een koekenpan. Klop de eitjes los in een diep bord en voeg hier een aantal druppels natural flavour drops kaneel aan toe. Deze druppels zijn geheel op basis van stevia-extract en bevatten dus geen suiker of calorieën maar maken je gerecht, kwark of smoothie wel heerlijk zoet! Meng de druppels goed door het losgeklopte ei.
  2. Dompel de snee brood aan beide kanten in het ei en laat het even uitdruppen. Leg de in ei gedompelde snee brood in de warme koekenpan en bak deze aan beide kanten goudbruin!
  3. Snijd de boterham in twee helften & top hem af met wat kaneelpoeder. Het wordt helemaal een feest wanneer je ze eet met vers fruit! Of in de winter met gebakken appeltjes en rozijntjes. Of met kwark. Of.... eigenlijk zijn ze met alles lekker!

wentelteefjes

 

Ga jij deze wentelteefjes ook maken? Wij zijn heel benieuwd naar jouw gouden combinatie! Tag #FITGIRLCODE en/of @lifewithlot!

Liefs,

Lot