Wat jouw favoriete nagellakkleur over je persoonlijkheid zegt

Beauty door fitgirlcode

Veel kenmerken van je persoonlijkheid zijn terug te zien in je uiterlijk. Zo zegt jouw kledingkast héél wat over wie je bent en kun je dit vaak ook terugzien in het soort make-up of accessoires dat je draagt! Enne, dus ook in jouw favoriete kleur nagellak.

Ga jij meestal voor een neutrale kleur (zoals nude) of vallen jouw handen extra op door een felrood kleurtje op je nagels? Het zegt meer over je dan je denkt! Komen ze:

Nude

Kies jij vaak voor een nude kleurtje op je nagels? Dat je niet zo gek want deze past bij vrijwel elke outfit en is geschikt voor elke gelegenheid. Zo zien je nagels er super verzorgt uit en is het kleurtje dus perfect om te dragen naar je werk, maar tegelijkertijd staat het ook prachtige met een LBD tijdens een feestje. Als dit kleurtje jouw favoriet is, ben je waarschijnlijk heel perfectionistisch en ga je zo efficiënt mogelijk te werk. Daarnaast is jouw stijl erg elegant en classy!

Op zoek naar een nieuwe nude kleur? Ga dan bijvoorbeeld voor één van deze twee mooie lakjes hierboven! Links: Een lakje van Essie in de kleur 101 Lady Like en rechts: Maybelline Superstay 7 Days in de kleur 875 Second Skin.

Rood

Ga jij meestal voor klassiek rood? Dan sta je sterk in je schoenen en ben je een echte girlboss! Grote kans dat je ook dol bent op de classy maar sexy look. Nette witte blouses en zwarte stiletto’s zijn dan ook jouw favorieten.

Op zoek naar een nieuwe rode kleur? Dan is één van deze twee mooie lakjes hierboven misschien wel iets voor jou! Links: Een lakje uit de Rita Ora Collection van Rimmel London in de kleur 800 Glaston-Berry en rechts: Maybelline Color Show Celebrate in de kleur 438 Velvet Rope.

Pastel

Bestaat jouw nagellakcollectie voornamelijk uit pastelkleurtjes? Dan ben je fun en flirty! Je bent zorgzaam, gek op gezelschap en een échte romanticus.

Er zijn héél wat mooie pastelkleurtjes. Bijvoorbeeld de twee hierboven van Essie! Links in de kleur 388 Virgin Snow en rechts in de kleur 99 Mint Candy Apple.

Zwart

Kies jij vaak voor zwarte nagellak? Dan sta je stevig in je schoenen en weet je precies wat je wilt! Daarnaast ben je erg creatief en wordt je vaak gezien als het ‘mysterieuze meisje’.

Ben jij nog op zoek naar een mooie zwarte kleur? Ga dan bijvoorbeeld voor één van deze twee mooie lakjes hierboven! Links: Een lakje van Maybelline in de kleur 677 Blackout en rechts: Miss Sporty Lasting Colour Nailpolish in de kleur 080 Fatal Black.

Wit

Ga jij meestal voor wit? Dan ben je een echte fashionista! Je volgt altijd de laatste trends en bent gek op de minimalistische look. Grote kans dat jij deze prachtige marble nails al uitgetest hebt of regelmatig aan de slag gaat met nailart.

Is jouw witte lakje bijna leeg of is het gewoon tijd om je collectie uit te breiden?  Dan zijn deze twee mooie Maybelline lakjes hierboven misschien wel iets voor jou! Links: Color Show in de kleur 130 Winter Baby en rechts SuperStay 7days in de kleur 871 White Sail.

Neon

Zijn neon-kleurtjes niet weg te denken uit jouw nagellakcollectie? Dan ben je een echte avonturier en een party animal! Je bent energiek en gek op socializen, reizen en eigenlijk alles wat nieuw is.

Op zoek naar een mooi fel kleurtje voor de zomer? Dan zijn deze twee mooie lakjes hierboven misschien wel iets voor jou! Links: Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish in de kleur 145 Neon Yellow en rechts een lakje uit de Rita Ora Collection van Rimmel London in de kleur 809 Tangerine Tent.

Roze

 

Is jouw motto ‘On Wednesdays, we wear pink’? Dan ben je een echte girly girl! Je bent dol op winkelen, romcoms en meidenavondjes. Daarnaast ben je trots op wie je bent en niet bang om dat te laten zien.

Ook hier geldt: roze lakjes heb je nooit genoeg! De één is ten slotte weer heel anders dan de anders. Wij hebben twee mooie voor je uitgezocht! Links: een lakje uit de Maybelline Color Show-collectie in de kleur 262 Pink Boom en rechts een lakje van Essie in de kleur 27 Watermelon.

 

Een leuk kleurtje op je nagels is dan ook iets wat we bijna allemaal willen. Toch blijft het een hele klus... Je ziet een geweldig nagellakje en kunt niet wachten om ‘m op te doen. Maar voor je het weet zitten je nagelriemen onder en de volgende dag dag heb je meteen chips in je vers gelakte nagels. Om het een beetje makkelijker te maken heb ik een aantal handige tips en tricks voor je op een rijtje gezet.