PROBEER EEN VAN ONZE FITGIRLCODE GUIDES

Bekijk Guides
Lunch

Feest op je bord met de AH salade-4-daagse

Ik ben groot voorstander van de filosofie: niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Vooral als het over gezond eten gaat. Dat wil niet zeggen dat ik nooit een keertje uitgebreid kook, maar doorgaans word ik er heel gelukkig van als mijn maaltijden in 5, maximaal 7 minuten op tafel staan. Mijn grote vriend Albert Heijn begrijpt dit. Vooral als het op het saladeschap aan komt. Op #FITGIRLCODE HQ word ik ook wel de Salade Koningin genoemd, dus je begrijpt dat mijn hart sneller gaat kloppen van alle easy&quick salade-producten die ze tegenwoordig hebben. Een salade saai? Nee man! Ik maak er echt een feestje van! Dat is ook precies wat ik heb gedaan tijdens de AH salade-4-daagse. Met een beetje hulp van het saladeschap van de Appie tover je iedere dag een andere salade op bord. Check hieronder welke salades ik allemaal heb gegeten en laat je inspireren voor een heus saladefeestje.

Kant-en-klaar salade blauwe kaas met appel

Als je van kaas houdt, moet je deze salade een keertje proberen! De combinatie van blauwe kaas met frisse appel en frambozenvinaigrette is absoluut geweldig.

 

 

1/41234
1/41234

Plaats een reactie