10 Herkenbare Fit Girl karaktereigenschappen

Mind door nathalie

Fit Girl word je niet zomaar. Daarvoor moet je over heel wat bijzondere eigenschappen beschikken. Herken jij jezelf in deze 10 Fit Girl karaktereigenschappen?

1. Discipline

Een echte Fit Girl heeft discipline.. Gezond eten, sporten, jij doet het! Na een zware avondworkout kruip jij pas op de bank nadat de Tupperware bakjes met gezond eten voor de dag erna in de koelkast klaar staan.

Oké in de perfecte wereld dan... Ik ben na mijn workout vaak te lui om richting de badkamer te lopen voor een douche (doe ik uiteindelijk wel hoor, wees niet bang). Het resultaat? De volgende ochtend snel wat restjes uit de koelkast in een bakje gooien om daarna in een super snel tempo mijn ontbijt wegwerken. Maar morgen pak ik het beter aan... Echt!

2. Bereid om te leren

Nieuwe recepten of fitness oefeningen, je bent altijd nieuwsgierig naar hoe anderen het aanpakken. Je kunt uren achter je laptop besteden met het lezen van eetdagboekjes en het bekijken van online workout video’s.

3. Zelfbeheersing

In de supermarkt loop je met gemak langs de snoep en chips afdeling en op verjaardagen zeg je natuurlijk nee tegen de taart, chips en toastjes met brie. Jij geniet van de plakjes komkommer als snack.

Tot dat ene zwakke moment… En als je eenmaal die smaak van chips in je mond hebt. Ja dat moment kennen we allemaal.

4. Beste willen zijn

Het is leuk om samen te sporten, maar stiekem wil je altijd de beste zijn. Opgeven als de rest nog bezig is? Nooit niet! Zwetend en met trillende benen squat jij door alsof het niets is. Ahh makkie!

5. Doorzettingsvermogen

Jij geeft niet op bij het eerste pijntje, maar schreeuwt jezelf nog eens toe; KOM OP! Je kan het!!

P.s. Doe dit niet hard op. Tenzij je net als ik een rondje gaat hardlopen of wielrennen in de polder. Niemand die je hoort... Slechts een enkele koe die je ietwat vreemd aan kijkt.

6. Dol op eten

Pindakaas, bakken met kwark, avocado’s, havermoutpannenkoeken. Jij wordt er ultiem gelukkig van.

En let's be real, natuurlijk ook van een grote reep chocolade of een bak Ben & Jerry’s. Alhoewel we pretty f*cking awesome zijn, we blijven mensen. Er er is geen mens dat nee kan zeggen tegen Ben & Jerry’s. Nee toch?!

Ben jij een echte food lover? Lees dan deze 8 herkenbare gedachten voor elke foodlover.

7. Vastberaden

Je hebt een doel voor ogen en dat doel ga je halen. Er is niemand die jou van gedachte doet veranderen!

Of nou ja.. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Namelijk Ben en Jerry, Dr. Oetker en oké ook meneer Tony. Maar verder echt niemand!

8. Controlefreak

Applicaties waarmee je jouw voortgang bij kunt houden? Je bent er gek op! Calorieën, macro’s, water, gewicht, vetpercentage, aantal kilometers gelopen en ga zo maar door. Jouw telefoon staat vol met apps als Myfitnesspall, Waterlogged en Nike+.

9. Trots

Als Fit Girl mag je ook best een beetje trots zijn op al je harde werk en resultaten! Je geeft het niet snel toe, maar stiekem kan je geen genoeg krijgen van buikspieren die langzaam zichtbaar worden. Ab check!

Op de vroege morgen dan, want ‘s avonds sla je die spiegel liever over!

10. (On)geduld

Last but not least; geduld! Al werken we nog zo hard, resultaat heeft tijd nodig en een engelengeduld. Misschien niet ons sterkste punt...

Ik ben super benieuwd over hoeveel van deze 10 Fit Girl karaktereigenschappen jij beschikt! Laat het me weten in een comment.