Dit concept gaat jouw fit journey ontzettend helpen

Fit & Training door michelle-den-elzen

Is de meeste afwisseling in jouw trainingsschema het verschil tussen upper body en lower body day, of dat je linksom of rechtsom gaat als je de deur uit stapt voor een hardlooptraining? Haal dan de sleur uit je (sport)leven met dit concept!

Heb je al eens gehoord van OneFit? Dankzij het handige OneFit membership kun je allerlei verschillende sporten op diverse locaties in de stad uitproberen. Zin in een lesje yoga, een keertje in een paal hangen tijdens sportief paaldansen of heb je altijd al een keer een killer workout in de boksschool willen doen? Het kan allemaal, zonder dat je gelijk aan een duur jaarabonnement bij de desbetreffende gym vastzit.

Afwisselend

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kun je terecht met OneFit. In de vier grote steden heb je een ruime keuze in sportscholen en de sporten die je daar kunt uitoefenen. Elke locatie bezoek je maximaal vier keer per maand. Precies genoeg, want daardoor houd je het lekker afwisselend! Normaal gesproken alleen maar zin in krachttraining, maar ben je de week daarna veel meer in de mood voor Zumba en andere swingende cardio? No problem!

Samen sporten

De app is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je vrienden! Je kunt met één klik op de knop je BFFF uitnodigen om zich ook in te schrijven op lessen die jij op jouw sportrooster hebt staan. Ideaal, want hierdoor wordt je workout nog gezelliger en heb je gelijk een stok achter de deur!

Reviews

Fit Girls Roos en Christel hebben allebei de OneFit kaart aan de test onderworpen en waren allebei enthousiast. Zoals beloofd, is de keuze reuze in zowel Amsterdam als Rotterdam. Zo ontdekte Roos opeens haar inner yogi dankzij de kaart, en ging Christel vol goede moed op pad voor een lesje paaldansen.

Voor €59,- per maand heb jij ook zo’n abonnement! Hij is makkelijk aan of uit te zetten, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Natuurlijk hebben we voor jullie een kortingscode geregeld. Voer de code ‘FITGIRLCODE’ in of sluit een abonnement af via deze link en krijg €15,- korting op je eerste maand.

Welke sport heb jij altijd al eens willen beoefenen, maar waar je niet aan toekwam door het vastzitten aan abonnementen? Laat het me weten via de comments, ik ben benieuwd!