Dé #FITGIRLCODE smoothie bij Smoothie Company

Food & Recipes door fitgirlcode

De Smoothie Company is een enorm leuk zaakje dat inmiddels te vinden is in Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Rotterdam en Utrecht. Je kunt er terecht voor juices en smoothies van de beste kwaliteitsproducten, kraakvers of direct van het land ingevroren. De producten zijn altijd onbewerkt en zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Naast de smoothies en juices vind je er ook verse gegrilde sandwiches, verrassende salades, hartverwarmende soepen, verse yoghurt met krokante granola en gezonde snacks. Kortom keuze genoeg! Maar om het aanbod nog een tikkeltje groter te maken, kreeg ik de eer om een tijdelijke smoothie voor op het menu te bedenken: dé #FITGIRLCODE smoothie. Hoe vet is dat!! 

Dé #FITGIRLCODE smoothie

De smoothie is inmiddels te vinden op de menukaart bij elke Smoothie Company in Nederland. Benieuwd naar hoe die smaakt? Dan is er één optie: zoek de dichtstbijzijnde Smoothie Company bij jou in de buurt op en proef hem. De smoothie staat t/m eind februari op de menukaart, dus wacht er niet te lang mee :)

Toen ik de opdracht kreeg om de #FITGIRLCODE smoothie te maken, had ik eigenlijk al vrij snel een lekker idee in m'n gedachten. Ik ben een echte strandliefhebber en houdt daarom van tropische, frisse en verkoelende smaken. Naast dat de smoothie voor mij aan deze eisen moest voldoen, wilde ik hem ook een roze kleur geven. Natuurlijk ga ik in dit artikel niet alle ingrediënten verklappen, want dan is het geen verassing meer voor als je hem gaat proeven! Wel kan ik je vertellen dat er ananas en framboos in zit om de roze kleur te krijgen, dat klinkt al goed toch! Naast dit fruit heb ik ervoor gekozen om er nog een tropische verrassing aan toe te voegen om mijn verlangen naar de zon, de zee en het strand in deze koude tijd een beetje te stillen. Ik voel jullie nieuwsgierigheid al opborrelen! ;-)

Fit Girls <3 korting

Omdat de #FITGIRLCODE smoothie op dit moment op de menukaart staat bij elke Smoothie Company in Nederland, hebben we samen met hen wat leuks voor jullie bedacht. Bij elke bestelling op shop.fitgirlcode.com ontvang je namelijk een voucher voor de medium size #FITGIRLCODE smoothie voor maar €2,- (in plaats van €5,-!) bij elke Smoothie Company! Ik zeg snel naar de website, dan heb je binnen enkele dagen én nieuwe producten op je deurmat én een lekkere smoothie in je hand, en daarbij weet je ook binnenkort welke andere tropische verrassing ik aan de smoothie heb toegevoegd! Kortom, niet 2 maar 3 vliegen in één klap ;)

Wil je nog wat meer weten over de Smoothie Company? Lees dan deze hotspot blog die Vladana eerder schreef. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van de #FITGIRLCODE smoothie vinden. Hier op het kantoor is hij in ieder geval al goedgekeurd! We hebben maar 100 vouchers dus wees er snel bij, op = op!