Helemaal zen met Tranquini

Mind door fitgirlcode

Wij Fit Girls hebben een druk en hectisch leven en zitten zeker niet stil, maar soms is het ook even belangrijk om lekker een momentje voor jezelf te pakken en tot rust te komen. Hier hebben wij pas een heel fijn iets voor ontdekt! Naast dat Tranquini een heerlijk fris drankje is, het helpt je ook nog eens om het meeste uit jouw zen momentje te halen! We konden het daarom natuurlijk niet laten om dit leuke nieuwe merk met jullie te delen ;)

Een lange wandeling door het bos, een gezellige lunch met een vriendin, die keiharde workout in de sportschool. We hebben zo allemaal onze eigen manieren om ons hoofd even helemaal leeg te maken en te ontspannen. Helaas is dit door onze drukke levensstijl niet altijd mogelijk en daarom moeten we extra hard genieten van de kleine dingen in het leven.

Het merk Tranquini® Positively Relaxed is geboren in de bergen van de Oostenrijkse Alpen. Het is geïnspireerd door deze serene omgeving en de natuur en belichaamt een positieve en relaxte levensstijl. Het drankje is gemaakt van kruidenextracten, natuurlijke ingrediënten en water uit de Alpen en zorgt ervoor dat je op een positieve wijze helemaal tot jezelf kan komen. Tranquini is licht bruisend en smaakt naar druiven (nee, niet naar wijn ;))

Tegenwoordig besteden we steeds meer aandacht aan fitness, wellness en mindfulness. We zoeken naar nieuwe manieren om gezonder, positiever en op een ontspannen manier door het leven te gaan. Tranquini helpt je om te relaxen, met de stress van het dagelijkse leven om te gaan en slaperigheid te vermijden. Hoe een drankje dat in hemelsnaam voor je kan doen? De ingrediënten zijn natuurlijke kruiden zoals groene thee, kamille en lavendel en deze zorgen ervoor dat jij weer on top of your game bent!

Dus Fit Girls: relax, wees positief.  En goede dingen zullen gebeuren. Wil jij Tranquini ook eens uitproberen? Ze zijn in de grotere Albert Heijn’s en alle AH XL’s nu te halen! Voor je dagelijkse dosis positive relaxation, check ook: https://www.facebook.com/TranquiniPositivelyRelaxed