Hotspot: NomNom in Den Bosch

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Aangezien ik sinds dit jaar in Brabant woon, beschouw ik mezelf officieel als Brabander. (Excuus aan de echte Brabo’s, ik voel me gewoon heel erg thuis bij jullie :) ) Daarom wil ik Brabant eens in het zonnetje zetten! En hoe doe je dat beter dan door de leukste hotspots van onder de rivieren op te zoeken? First stop: lunchen bij NomNom in Den Bosch.

Bij binnenkomst kwamen we gelijk in een gezellige drukte terecht. Logisch ook, want het was lunchtijd! Ondanks de drukte voelden we ons meteen op ons gemak en stond het personeel direct klaar om te helpen. Voor mij begint een goede lunchplek bij een heerlijk kopje koffie, dus logischerwijs bestel ik een cappuccino terwijl ik rustig de kaart door lees.

Hotspot Den Bosch

Meteen valt me op dat er ontzettend veel keus is, warme gerechten, van gezond tot minder gezond en van salades tot tosti’s - ze hebben het allemaal. Wat leuk is om te weten is dat NomNom zich laat beïnvloeden door de smaken van de hele wereld. Elk gerecht heeft zo zijn eigen draai en dat zie je ook zeker terug op de kaart! Ondanks de wereldse invloeden komen alle producten van lokale leveranciers én zijn ze helemaal biologisch!

Hoewel ik het moeilijk vind om te kiezen, kom ik gelukkig toch tot een besluit. Ik bestel de Mid-East salade met onder andere falafel, rode kool en curry en mijn vriend (die niet zo healthy eet) bestelt een sandwich met bacon, zwitserse kaas en pickles. We wachten met smart op ons eten, wat ondanks de drukte erg snel voor onze neus verschijnt.

Hotspot Den Bosch

Ik vind nog net de tijd om een foto te maken, maar kan eigenlijk niet wachten om te beginnen. Wat ziet dit er heerlijk uit! Zo’n kleurrijke salade heb ik in tijden niet gezien. En de smaak? Die was, zoals verwacht, fantastisch. Ondanks dat we ons bordje graag hadden willen leeg likken, krijgen we de grote porties niet helemaal op. We drinken rustig ons drankje op en kletsen nog even na.

Hotspot Den Bosch

De zaak ziet er zo gezellig uit, in elk hoekje vind je wel weer iets leuks! En wanneer je cactussen in je interieur hebt staan, heb je mij eigenlijk al binnen. ;) Het is echt de ideale plek om even lekker op te warmen, maar ik kan me voorstellen dat het in de zomer ook erg gezellig is op het terras wat buiten staat.

Mijn eindoordeel? Als je in Den Bosch bent mag je deze hotspot zeker niet overslaan! Het personeel is vriendelijk, er is voor ieder wat wils (of je nu wel of geen fit girl bent) en de lunch is fantastisch! Ik weet zeker dat ik hier nog eens terug ga komen! Wil je nu ook heerlijk gaan lunchen bij NomNom? (Of dineren, want ook dat kan bij dit leuke tentje ook nog eens). Je vindt NomNom op de Postelstraat 79 in Den Bosch.

Hotspots Den Bosch