Immuniteitsbooster nodig? FITSHE lanceert BLOOM & BALANCE lijn!

Body & Health door fitgirlcode

Balans en goede zorg is het beste wat je je lichaam kunt geven. Zo denkt het Nederlandse self-care merk FITSHE er in ieder geval wel over. Daarom brengt FITSHE nu haar nieuwe BLOOM & BALANCE lijn uit met producten die je immuunsysteem helpen in balans te komen en daarmee zo gezond mogelijk te houden. Fijne en gemakkelijke producten die jou en je lichaam laten floreren.

Prebiotica, een goed goedje

Na de succesvolle lancering van FITSHE’s proteïne-lijn STRONG & FIT vorig jaar, brengt het merk nu haar aanvullende self-care lijn BLOOM & BALANCE uit. Het merk ontwikkelt producten voor vrouwen, gemaakt door vrouwen, dus weet daarom als geen ander waar veel vrouwen in hun dagelijkse gezondheid tegenaan lopen. Vaak ervaren zij problemen en ongemakken met de werking van hun darmen. Of dit nu komt door hormonen, genetische aanleg of intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen, vervelend is het zeker. De BLOOM & BALANCE lijn is volledig gericht op de gezondheid van je darmflora en de juiste balans voor je immuunsysteem. Dit doet FITSHE met producten die prebiotica bevatten. Deze vezels zijn belangrijke voeding voor de goede darmbacteriën en dat brengt super veel voordelen met zich mee. Zo draagt het bij aan een goede darmflora en stoelgang en zal je een positieve verandering merken in je spijsvertering én een boost in jouw immuunsysteem.

Twee fijne producten voor een goede gezondheid

BLOOM & BALANCE wordt gelanceerd met twee fijne producten: een prebiotic powder en een immunity water in twee frisse smaken. De prebiotic powder is een voedingssupplement dat bestaat uit het speciaal ontwikkelde galacto-oligosaccharides (GOS), deze vergroot de aanmaak van bifidobacteriën en kan klachten gerelateerd aan PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) verlichten. Het poeder komt verdeeld in een doosje van 14 sticks die ieder de dagelijks aanbevolen hoeveelheid prebiotica bevatten. Een perfecte 14-daagse kuur om de voordelen van het vezelrijke goedje te ervaren. Het immunity water is verrijkt met vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezonde werking van het immuunsysteem. Het smaakvolle water bevat zink, dit mineraal vermindert stress en helpt het lichaam tot rust te komen na bijvoorbeeld een workout of een drukke werkdag. De prebiotische vezels in ieder flesje zorgen voor een optimale balans in je darmen en daarmee de rest van je lichaam. Het ‘ready to go’ water is een licht alternatief voor de proteïne shake en komt in de smaken cactus & lime en pomegranate & grapefruit. Kortom, een grote health booster in een klein flesje! 

Over FITSHE

FITSHE gelooft dat vrouwen het meeste uit hun leven halen als zij goed voor zichzelf zorgen, liefdevol en consequent. Het is hun doel om vrouwen goed in hun lijf te laten voelen, dat ze zelfverzekerd en gelukkig zijn! Daarom heeft FITSHE voeding opnieuw uitgevonden om het pick-me-up momentje van de dag te zijn. Of zij nu wil herstellen van een actieve dag of een oppepper voor het immuunsysteem nodig heeft. FITSHE is er voor iedere vrouw, op ieder moment, om vol energie de dag door te komen!