Join de Healthy 2017 challenge!

Fit & Training door michelle-den-elzen

Woop woop! Het is de eerste maandag van het nieuwe jaar. Waarschijnlijk ben je vanmorgen opgestaan met een flinke dosis frisse moed om met je goede voornemens te beginnen. Wij ook! De guides zijn ingeslagen, eventueel geprint en de voorbereidingen zijn gedaan. Zag je gisteravond ook alle foto's op Facebook en Instagram al voorbij komen van de Fit Girls die hun granola al hadden gemaakt? 

Healthy 2017 challenge

Nog niet op de hoogte? Dan praat ik je graag even bij! Hier op Fitgirlcode HQ zijn we vandaag begonnen met de Healthy 2017 challenge. Ons doel: van 2017 ons fitste jaar ooit maken. Voor de een betekent dat zichtbare spierdefinitie, voor de ander gewoon die kerst- en/of vakantiekilo's wegwerken! Iedereen heeft zijn eigen doelen, maar we hebben allemaal gemeen dat we gezond het jaar door willen komen.

Fitgirlcode guides

Om onszelf een steuntje in de rug te geven, maken wij gebruik van de vele Fitgirlcode Guides! De een gaat voor de total package van workouts, mindfulness oefeningen en recepten van de Fitgirlcode Guide. De ander wil graag weten hoe ze kan afvallen en daarna op gewicht blijft en kiest daarom voor de Happy Healthy Guide. Ben je benieuwd welke guide het beste bij jou past? Lees dan zeker even dit artikel waarin we alle verschillen uitleggen.

Fit Girls are always hungry

Uithongeren? Daar doen wij niet aan! Al onze guides draaien erom dat je jezelf een gezonde levensstijl aanleert. Wij maken gebruik van een gezond calorieën per dag en ja, daar kun je mee afvallen, maar dan wel op een zo gezond mogelijke manier. Als je sport moet je zeker genoeg blijven eten en je lichaam voorzien van de juiste voedingstoffen. Remember... Fit Girls are always hungry! 

Wil jij meedoen met de Healthy 2017 challenge en ook de fitste versie van jezelf worden in 2017? Begin dan nu om in de zomer de perfecte bikini body te hebben! Voor alle Fit Girls die aan de slag gaan en aan de challenge meedoen, hebben we een kortingscode in het leven geroepen waarbij je €5,- korting krijgt op alle guides! Voer 'HH2017' in bij het afrekenen en ga happy & healthy met ons aan de slag! Shoppen doe je hierzo. :)

P.S. Word ook zeker lid van onze Facebook groep! Vele Fit Girls die een guide volgen of hebben gevolgd, zijn lid. De teller staat op bijna 1500: een prima community om je vragen te stellen en je progressie te delen, dus!

Tips nodig hoe je jouw goede voornemens het beste kunt volhouden? >