Ken je Cyclemasters nog? Krijg nu 50% korting op je eerste maand!

Fit & Training door jules-pruijn

Kan jij wel wat extra beweging gebruiken? Met Cyclemasters hebben wij in december een mooie give-away mee gedaan waar jullie enthousiast aan mee hebben gedaan. Cyclemasters is al 12 jaar lang expert in het maken van Indoor Cycling lessen (spinning). In de app kan je de workout kiezen die bij jou past, die gegeven wordt door een professionele en ervaren instructeur. De winactie is voorbij, maar we hebben een ander leuk cadeau voor jullie! Je kunt namelijk nu de eerste maand bij Cyclemasters trainen met 50% korting wanneer je je aanmeldt via deze link.

Wat al helemaal fijn is, is dat er geen opzegtermijn is bij Cyclemasters. Je kunt deze eerste maand dus voor de helft van de prijs uitproberen om te kijken of het iets voor jou is, zonder dat je gelijk ergens aan vast zit!

Indoor Cycling is dé manier om (thuis) op een leuke manier te sporten. Zeker nu we alleen maar thuis mogen sporten, is het leuk om eens af te wisselen van sport. Indoor Cycling is leuk en heel effectief. Kan jij ook niet wachten om Cyclemasters te proberen met 50% korting op je eerste maand?