Meet het Fitgirlcode team: Emily

Lifestyle & Tips door emily

Hi lieve Fit Girls! Ik ben Emily, 19 jaar, student, model en een sportfreak. Ik ben een nieuw gezicht in het Fitgirlcode team. De komende tijd plaats ik artikelen, nieuwsbrieven en komen er nieuwe video's aan. Wil jij meer over mij weten lees dan verder!

Als kind vond ik het al leuk om verhaaltjes te lezen en schrijven. Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik totaal niet wat ik wilde gaan studeren. Uiteindelijk kwam het Grafisch Lyceum voorbij en zag ik de opleiding redactiemedewerker staan. Daarvoor heb ik ook gekozen. De tijd gaat zo snel, want ik zit al weer in mijn laatste jaar. Mijn grootste doel is om andere mensen te inspireren met mijn verhalen. En nu mag ik mijn interesses en verhalen met jullie delen op Fitgirlcode. Hoe tof is dat!

 

https://www.instagram.com/p/BcXx8rklbao/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Behind the Fit Girl

Op dit moment zit in mijn derde en ook laatste jaar van de studie Redactiemedewerker bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Naast school ben ik ook model. Mijn eerste modellen reis was naar Singapore. Dat was onwijs gaaf! Ik was daar voor zes weken en de tijd vloog voorbij. In het begin had ik vooral castings (soort van sollicitaties) en een week later ging ik al ‘echt’ werken. Ook heb ik een shoot gehad voor een bruidsmerk en het was magisch! Daarnaast heb ik nog een aantal editorials geschoten voor een paar magazines en zelfs een cover voor een blad in Singapore. Mega cool! Het was een mooi avontuur. Ik raad iedereen aan om een tijdje naar het buitenland te gaan om daar even tot jezelf te komen. Deze reis gaf mij weer nieuwe energie en je wordt veel zelfstandiger. Voor nu nog even een jaartje naar school en stagelopen. En volgend jaar echt aan de slag als fulltime model. Can’t wait!

 

https://www.instagram.com/p/BmVIs2nlnTH/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bma_1qylubD/?utm_source=ig_web_copy_link

Gezonde levensstijl

Als model is het wel belangrijk om in shape te blijven, maar ondanks dat voel ik mij er ook prettiger bij als ik gezond leef. Ik sport graag, zoals pilates, interval- en krachttraining en boxen. En wat mensen soms vergeten is dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en dat het niet persé gaat omdat je dan beter ben. Van gezond eten krijg ik meer energie. Dus eigenlijk is Fitgirlcode een combinatie van alles wat ik in het dagelijks leven doe en kan ik mijn passie met jullie delen.

 

https://www.instagram.com/p/Be-MhctFY5U/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Dat was 'm dan! Ik hoop dat jullie me nu iets beter hebben leren kennen. Wil je meer van mij zien of weten? Lees dan mijn artikelen of volg mij op Instagram