Met korting naar de Breakout Run!

Fit & Training door fitgirlcode

Soms heb je van de periodes dat je echt toe bent aan een nieuwe uitdaging. Dat je het standaard hardlooprondje wel kent en je de binnenkant van de sportschool ook wel gezien hebt. Dat je gewoon weer even iets nieuws in het vooruitzicht moet hebben waarbij jij jezelf tot het uiterste pusht. Herken je dit? Dan heb ik iets leuks voor je: begin juni wordt één van de beste obstacle runs van Nederland georganiseerd, en jij kunt er (met korting!) bij zijn!

Op 4 en 5 juni 2016 is het weer tijd voor de Breakout Run: een obstacle run waarbij je probeert te ontsnappen uit een 'zwaarbewaakte gevangenis'. Eenmaal aan de start verschenen is er geen weg meer terug. Zodra je de weg uit de gevangenis gevonden hebt, begin je aan de vluchtroute, waarbij je natuurlijk allerlei hindernissen tegen komt die beklommen, ontweken en uiteindelijk overwonnen moeten worden. En als dit nog niet genoeg actie voor jou is, zijn er nog next level opties. Zo kunnen jij en je 'celgenoot' je laten chainen, waarbij jullie tijdens de run aan elkaar vast zitten met een elastiek van ongeveer 1 meter. Of je kunt de run ook in het donker doen, waardoor de hindernissen natuurlijk nog lastiger zijn. Genoeg uitdaging dus ;) In de aftermovie van 2015 krijg je alvast een idee van hoe het er bij de Breakout Run aan toe gaat:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1uO0Gftp4wM[/embed]

Iedereen met een beetje basisconditie kan aan de Breakout Run meedoen, maar het is wel verstandig om enigszins getraind aan de start te verschijnen, anders wordt het waarschijnlijk een heel zware dobber. Het gaat bij deze run niet zo zeer om de snelste tijd, maar des te meer om de hele experience van het uitbreken uit de gevangenis: denk onder andere aan zwaailichten en politie die je achterna zit. Onze eigen Anna heeft vorig jaar meegedaan en dit is haar ervaring:

“Ik heb twee jaar geleden samen met mijn vriend en een aantal andere vrienden meegedaan aan de Breakout Run. Ik was toen nog niet zo fit als dat ik nu ben, dus het was een hele uitdaging. Ik was best wel zenuwachtig, want we waren met een groepje en ik was bang dat ik hen niet zou kunnen bijhouden. Uiteindelijk was dat nergens voor nodig, want zo'n competatieve sfeer hangt er nu ook weer niet. Het is een soort festival, maar dan zonder bier (dat kan later) en mét obstakels. In ieder geval dat was het gevoel wat ik er bij kreeg. Ik vond sommige obstakels best wel eng (vanaf een of ander hoog ding in het water springen) maar het voelde wel superawesome als ik het eenmaal had gedaan. En je had echt het gevoel alsof je samen met Michael Scofield uit een streng beveiligde gevangenis aan het ontsnappen was. Op sommige plekken staan bewakers met honden of er wordt met paintball op je geschoten. Rennen voor je leven! ;) Al met al een toffe ervaring! Vooral als je met een groepje vrienden gaat."

Heb je er al zin in? Dan heb ik goed nieuws voor je: met de code 'fgc2016' ontvang je €10,- korting op een ticket! Wat houdt je nog tegen? Koop je ticket hier om van de speciale #FITGIRLCODE korting gebruik te maken! En laat het ons vooral weten als je mee gaat doen! :D

Let op: de code bestaat uit kleine letters en is alleen geldig op individuele tickets, niet op een teamticket.