BLACK FRIDAY SALE: 1+1 gratis op alle guides!

Fit & Training door robin-den-besten

December is een echte feestmaand. Waar we natuurlijk met zijn allen gaan genieten van al dat lekkers tijdens Sinterklaas én kerst, is het soms best wel moeilijk om daarna weer terug op de rit te komen. Gelukkig is daar de Fitgirlcode Guide: jouw gids naar een fitter en gezonder leven. Met onze makkelijke en lekkere voedingsschema's en power workouts helpen we je in de eerste stapjes naar een gezonder leven. Heb je meteen zin om te beginnen? Of heb je de eerste guide al in huis maar wil je verder met je fit journey? Dan hebben wij extra leuk nieuws voor je! Vanaf vandaag geldt 1+1 gratis op al onze guides!

Inmiddels hebben we al drie guides ontwikkeld: de Fitgirlcode Guide, de Vega Guide en de Happy Healthy Guide. Koop je bijvoorbeeld de Fitgirlcode Guide en de Happy Healthy Guide, dan kun je meteen 20 weken aan de slag! Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar is, weten wij het ook niet meer. ;)

Je kunt natuurlijk ook iemand anders blij maken met een guide! Met de actie koop je er eentje voor jezelf en kun je de andere mooi in de schoen of onder de boom van je beste vriendin leggen! Win win!

De korting

De actie werkt als volgt: wanneer je twee guides in je winkelmandje stopt, voer je de code in en krijg je 50% korting op het totaalbedrag. Koop je dus een guide van €39,95 en €24,95 dan betaal je in totaal maar 32,45! Lucky you! Zo heb je ook meteen twee leuke kerstcadeautjes in huis.

[maxbutton id="11"]

Join the community

Wist je al dat er een speciale Facebook groep is voor de Fitgirlcode Guide met meer dan 1400 vrouwen die de guide volgen of hebben gevolgd? Je kunt hier terecht voor al je vragen, maar ook voor inspirende succesverhalen en before en after foto's. Ook luisteren wij hier naar al jullie feedback - zo hebben we de Happy Healthy Guide een hele nieuwe insteek gegeven. Dat allemaal dankzij jullie mening!

Sla dus snel je slag zodat je helemaal fit de feestdagen kunt beginnen! Wie zegt dat goede voornemens niet al voor 1 januari kunnen beginnen? ;) Succes met je fit journey, en natuurlijk heel veel plezier in de komende feestmaand!