WINACTIE: Wil jij gratis(!) plantaardige eiwitten uitproberen?

Fit & Training door robin-den-besten

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Tot voor kort haalden we onze eiwitten uit melk, kwark en vleesproducten. Ook het eiwitpoeder wat de meeste sporters gebruiken bestaat uit dierlijk eiwit. Maar waarom zou je eigenlijk geen eiwitten uit planten kunnen halen? Want dat werkt toch ook hartstikke goed! Wij zochten het voor je uit en vertellen je alle ins & outs over plantaardige eiwitten. Oja, vergeet zeker niet onderaan dit artikel te kijken, want we hebben nog een hele leuke winactie voor je!

Hoe werkt het?

Plantaardige eiwitten worden voornamelijk gehaald uit noten, granen en peulvruchten. Sommigen beweren dat je met een plantaardig dieet niet voldoende eiwitten binnen krijgt, maar niets is minder waar. Vooral peulvruchten zijn een erg goede bron van eiwitten en bevatten soms zelfs meer eiwitten dan een stukje vlees! Maar ook brood en pasta bevatten eiwitten, dit komt door de granen die deze producten bevatten.

Plantaardige supplementen

Naast het halen van je eiwitten uit peulvruchten en brood, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om supplementen te gebruiken. Vooral als je als Fit Girl veel in de sportschool staat, is het heel goed om wat meer eiwitten binnen te krijgen om je spieren sneller te laten herstellen van je workout. Ook whey shakes en eiwitrepen bestaan tegenwoordig in grote getalen in de plantaardige variant.

Orangefit

Nu je meer weet over plantaardige eiwitten, ben je vast ook benieuwd geworden waar je ze het best kunt kopen. Ik heb het perfecte adresje voor je: Orangefit! Orangefit maakt ons als Fit Girls helemaal happy met hun plantaardige producten, die ook nog eens 100% natuurlijk zijn. Zo kun je op een duurzame manier genieten van je dagelijkse portie proteïne. Hun ‘Fit Green Protein’ is een heerlijk eiwitpoeder, waarbij de eiwitten worden gehaald uit alleen de beste erwten. Waar normaal de ingrediëntenlijst bij eiwitpoeder ontzettend lang is, bestaat ‘ie bij Orangefit slechts uit een paar ingrediënten. Eindelijk een eiwitshake zonder gekke toevoegingen die ik niet begrijp!

Naast de green protein heeft Orangefit ook nog een lekkere energiereep met extra plantaardige proteïne, handig voor onderweg of om je honger te stillen na een flinke workout. Deze reep is wederom 100% natuurlijk en glutenvrij! Wil je meer weten over Orangefit? Alle info en bovenstaande producten vind je op hun website.

plantaardige eiwitten

Tested and Approved

Natuurlijk hebben we de Orangefit producten ook even grondig voor jullie getest, en wat mij betreft zijn ze met vlag en wimpel geslaagd! De eiwitshake, in de smaak vanille, smaakt anders dan andere eiwitshakes. Normaal gesproken vind ik die veel te zoet, maar deze smaakt veel natuurlijker waardoor je niet het idee hebt dat je een suikerbommetje binnenkrijgt. Dit heb ik bij andere shakes wel altijd. Ook de Fitbar is erg lekker, hij is gemaakt met cacao en heeft hierdoor een heerlijke chocoladesmaak. Het is een rauwe reep, maar hij heeft toch een lekkere bite door de amandelen en cacaonibs. Een heerlijk tussendoortje vind ik zelf!

Geen last van je buik of huid

Nog een voordeel van de eiwitten van Orangefit is dat ze geen lactose bevatten zoals whey. Van whey kunnen veel meiden last krijgen van hun buik of huid. Met de Fit Green Protein van Orangefit heb je daar dus geen last meer van. Ze geven zelfs je geld terug mocht je wel klachten krijgen of niet tevreden over hun producten zijn. Heel fijn!

plantaardige eiwitten

WINNEN!

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Dan hebben we goed nieuws voor je! We verloten namelijk 2 zakken van 450g van de Fit Green Protein (smaak naar keuze) en de Orangefit shaker krijg je erbij! Meedoen is simpel, volg alle drie de onderstaande stappen en je maakt kans!

  1. Volg Orangefit op Facebook of Instagram
  2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

3. Vertel ons in de comments waarom jij wilt winnen!

Deze winactie loopt t/m 27 november. De winnaar wordt via email gecontacteerd. Good luck!

Disclaimer: dit artikel is geschreven in samenwerking met Orangefit. Dit verandert echter niks aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)