De mooiste benenbillenbuik met deze drie oefeningen

Workout door fitgirlcode

Toen mij gisteren werd gevraagd of ik strakkere benen, billen en buik wilde hoopte ik dat iemand me op dat moment compleet zou intapen met plakband. Ik zag mezelf al gemummificeerd rondlopen terwijl iedereen zou zeggen: "Jeetje jij bent snel afgevallen, hoe heb je dat gedaan?" En dat ik dan heel serieus doch nonchalant antwoord zou geven met: "Plakband lieverd, ik zeg het je plakband." Niets was minder waar, ik moest echt trainen. En ik beloof, ik ga heel erg mijn best doen om mijn best te doen. Want de enige lijn die ik momenteel op mijn buik zie is de afdruk van mijn broek die te strak zit.

Maar meid, jij en ik hoeven niet te vrezen want deze Model workout bestaande uit de Pliet Squat, de korte Burpee en de Hip Thruster hebben we binnen tweeënhalve minuut gedaan. Nou ja als we het bij één rondje houden.

Pliet Squat

Zet je voeten breder dan je schouders en zorg ervoor dat je tenen naar buiten wijzen. Sta recht en trek je buik in. Zak naar beneden zorg ervoor dat je knieën naar buiten wijzen en recht boven je tenen blijven. Let er goed op dat je knieën niet verder komen dan je tenen. Probeer zo diep mogelijk te zakken en kom weer omhoog.

de mooiste benenbillenbuik

Korte Burpee

Zet je handen op de grond en spring naar achteren, zodat je in een plank-positie komt te staan. Houd hier eventjes vast en spring daarna weer met je benen naar je handen.

de mooiste benenbillenbuik

Hip Thruster

Ga op de grond liggen met je benen gebogen en je voeten onder je knieën geplaatst. Breng je bekken omhoog terwijl je steunt op je schouders en je hoofd laat rusten. Breng je bekken weer naar beneden en herhaal deze beweging.

benenbillenbuik

De oefeningen worden uitgevoerd door Ashley. Goed afkijken hoe zij het doet helpt!

Begin je net met trainen of heb je de oefeningen nog niet volledig onder controle? Doe chill, maar daag jezelf wel uit door meerdere rondjes te doen. Ik ben redelijk vaak in een dolle bui en doe dan 50 rondjes per dag. Maar goed mijn huisarts is een lekker ding en ik grijp elke kans aan om een nieuwe afspraak te maken.

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de TwenTies workout serie (Het gaat om 20 herhalingen) en nog veel meer workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column