New Year resolutions - Win een 21-daagse kickstart voor een fit 2021!

Fit & Training door jacky-fgc

De feestdagen zijn achter de rug en de kater van 1 januari hebben we achter ons gelaten. Het is tijd om vol te gaan voor 2021, om onze voornemens te omarmen en je gezonde leefstijl weer op te pakken. Ben jij klaar voor 2021?

Wij gaan dit jaar van start met Shape 21, een combinatie van een online voedings- en bewegingsprogramma. Bo Notten en Romy Baelde nemen ons mee in hun expertise en ervaring om je in 21 dagen gezonder, energieker en strakker te voelen. Het programma is gericht op het behalen van een maximaal resultaat binnen 21 dagen met gezonde voeding als basis. Iets wat wij zeker willen ervaren! Na dit gekke jaar, snakt iedereen toch naar een frisse kick-start?


Tijdens het programma ga je zoveel mogelijk gezond en puur eten. Denk aan groenten, eieren, fruit en noten. Ook krijg je toegang tot een privé Instagram community, waarin workout video’s gedeeld worden op de uitvoerende dagen. Hier kun je ook vragen stellen en wordt er informatie gedeeld door middel van Q&A’s. Dit allemaal zodat jij een vliegende start kunt maken en deze gezonde lifestyle zelf vast kunt houden na het programma. Daarnaast worden er ook weetjes en speciale boodschappenlijsten gedeeld, kan je chatten met deskundigen en worden er motiverende quotes gedeeld. Je zult merken dat je je heel snel beter gaat voelen! Naast de Instagram community ontvang je een e-book met diverse voedingsschema’s en overige informatie over het programma. Binnen de voedingsschema’s wordt er rekening gehouden met jouw voorkeur qua eten. Deze voedingsschema’s staan vol met lekkere, makkelijke en vooral gezonde recepten voor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Yum, iets wat wij zeker gaan proberen! Ben jij ook benieuwd naar Shape 21? Kijk dan eens op hun Instagrampagina!

Op 18 januari starten wij met Shape 21! Ga jij samen met ons voor een gezonde start van 2021?
Wij mogen dit fantastische programma weggeven aan 3 (!) enthousiaste volgers. Ben jij klaar om je jaar gezond en stralend te beginnen en kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Of ken je iemand die een kick-start voor 2021 kan gebruiken?

Bekijk op onze
Instagrampagina wat je moet doen om te winnen! Laten wij samen fit 2021 in gaan! Wie weet ben jij een van de winnaars en kan je dit mooie programma vanaf 18 januari tegelijk met ons gaan proberen.