Je hebt progress foto's en progress foto's

Fit & Training door anna FG

Anna en Ewout schrijven brieven aan elkaar, waarin ze iedere keer een prangende vraag, dilemma of frustratie beschouwen. Ewout vanuit het unieke oogpunt van de man, Anna op haar beurt vanuit het weergaloze oogpunt van de vrouw. Helemaal begrijpen zullen ze elkaar nooit, maar toch doen ze een poging. Niet geschoten is altijd mis! Dus als je prangende vragen, levenskwesties of dilemma’s hebt, leg ze aan ons voor in de comments hieronder. Schunnig, gênant en provocerend; Anna en Ewout deinzen nergens voor terug!

Ewout gozer,

Toen ik op de middelbare school zat, werd je verstoten als je op een onbewaakt moment een ietwat te onthullende foto had gedeeld op MSN. Met grote waarschijnlijkheid de eerste pikante foto in je leven. For his eyes only. Maar nee de asshole vond het nodig om jouw foto met de rest van de school te delen. En daar lag je dan, in je eerste bh-tje in de pisbakken van de jongenstoiletten.

Tegenwoordig wordt de één na de andere 'progress foto' de ether in geslingerd zonder dat iemand daar van opkijkt. Hallo, je hebt keihard gewerkt voor dat lekkere lichaam, logisch dat je dat met de rest van de wereld deelt. Ik heb 'progress' in de zin hiervoor even tussen aanhalingstekens gezet omdat er naar mijn mening twee soorten progress foto's zijn: foto's waarin je progress laat zien en foto's waarin je voornamelijk je boobs en in sommige gevallen een klein stukje van je venusheuvel laat zien. Mij hoor je niet klagen hoor. Ik ben niet vies van een beetje naakt. En ik denk jij ook niet ;) Soms zie ik bij jou ook bijna je penisheuvel. Niks mis met die v-line. En zo te lezen denkt het gros van jouw vrouwelijk volgers daar niet anders over. Ze taggen elkaar in schunnige comments en praten over je hete body alsof je er niet bij bent. Uhm, girls hij kan meelezen hoor.

progress foto's
© Gowoedie

Even terug naar de 'progress foto's' van de vrouwelijke Instagrammer; een revolutie in erotische content. Vroeger deed je er gemiddeld 1.5 uur over om via Kazaa een korrelig plaatje te downloaden van een rondborstige Britney Spears. Dat dit plaatje overduidelijke gephotoshopt was deed er niet toe, tieten zijn tieten. En met een beetje fantasie zelfs die van Britney. Instagram maakt het mogelijk om erotische content te bekijken waar je schoonmoeder naast zit. Grote kans dat ze dezelfde foto liked als jij. Fit zijn is nu eenmaal superhip en daarom migreren onze ouders langzaam van Facebook naar Instagram. (Scary shit)

Anyway, ik kan me heel goed voorstellen dat mannen dit soort progress foto's alleen maar aanmoedigen. Ik bedoel, had je ooit durven dromen dat je buurmeisje, waar je al jaren heimelijk verliefd op bent, ooit in zo'n sensuele pose voorbij zou komen op jouw telefoonscherm. Gotta love Fit Girls man! En jij Ewout, mag als hotte Insta-boy (met vriendin) zelfs reageren op de foto's van al deze hete kippetjes, onder het mom 'engagement' en alles-voor-nieuwe-volgers. Nu ik het begrip vriendin toch al subtiel heb laten vallen... Ik vraag me af wat mannen er van zouden vinden als hun eigen vriendin dit soort 'progress foto's' deelt met de rest van de wereld. Vinden ze het dan nog steeds freaking amazing? Of krijg jullie dan ineens enorm de behoefte om je territorium af te pissen. Ik bedoel het is toch jouw chick en nu kan iedereen zien wat ze in huis heeft.

Ik wacht in spanning je antwoord af.

Liefs Anna