Scoor karmapunten tijdens het Climbing Mountains event

Fit & Training door christel-gerritsen

Kijk, zaterdagavond is een prima avond voor een wijntje of twee. Of drie. of vier. Vooruit. Een hele fles. Of als er weer eens een oceaan uit de hemel komt vallen, kun je lekker series bingen op de bank. Maar wat je óók kunt doen is een hoop karmapunten inzamelen door mee te doen aan het Climbing Mountains event, waarbij je strijd tegen MS steunt! Read on! 

Een silent killer

Het leuke aan het Climbing Mountains event is dat je niet af hoeft te reizen naar een koud bergachtig gebied. Welnee, ben je mal! Je kan gewoon meedoen in een van de drie klimcentra van Mountain Network. Op zaterdagavond 28 mei organiseert Mission Summit hét grootste klimevent van Nederland om daarmee geld op te halen voor het onderzoek naar de bestrijding van de ziekte MS. Een silent killer, want je merkt er niets van en als je er achter komt, is het vaak al te laat.

Klimmend geld inzamelen

Niels van Buren heeft zelf MS en vloog naar Nepal om de Mount Everest te beklimmen (wow!). Kun jij het je voorstellen? Iemand die in het dagelijks leven al moeite heeft om normale handelingen te verrichten, beklimt de Mount Everest. Dé Mount Everest, je weet wel die berg van 8848 meter hoog. En dat is een hele ervaring, zo weet Fit Girl Lotte. Zij ging onlangs mee om een deel van de Mount Everest te beklimmen! Tijdens het Climbling Mountains event is het de bedoeling dat er in ieder klimcentrum 8848 meter wordt geklommen om samen met Niels de top van de Mount Everest te halen. Hiervoor hoef je echt geen fanatieke klimmer te zijn, want je mag zelf bepalen hoeveel meter je wilt afleggen. Prima geschikt voor Jan en Alleman dus.

[caption id="attachment_14982" align="aligncenter" width="600"]Climbing Mountains Fit Girl en opperbaas Lotte @Mount Everest! [/caption]

Je kunt kosteloos (nog een reden om je in te schrijven!) meedoen in de klimcentra van Mountain Network in Amsterdam, Heerenveen en Arnhem. Dus ben jij geïnteresseerd en wil je iets goeds doen voor de wereld (hello karmapuntjes)? Schijf je dan nu in op de website van Mountain Network. Let's go!!!