Zo pas jij in je feestjurk én begin je vroegtijdig aan je goede voornemens

Fit & Training door robin-den-besten

It’s Christmas time! Of nouja, het komt steeds dichterbij. Voor de kerstgekken onder ons (a.k.a. IK) kan het niet snel genoeg beginnen. Maar dat nieuwe feestjurkje moet wel als gegoten zitten wanneer je aanschuift aan de kersttafel, toch? En waarom zou je niet nog voor het nieuwe jaar aan je goede voornemens beginnen, zodat je ook ná de kerst nog in je jurk past? Geen idee hoe je moet beginnen? Ik heb een gouden tip voor je!

Personal trainer in je broekzak

Een betaalbare personal trainer in je zak die je 24/7 kunt bereiken voor persoonlijk advies en alle vragen die je hebt, dat klinkt als een droom, toch? Well, dreams come true! Met de app van Fitmo kies je zelf een personal trainer die een speciaal schema voor jou heeft klaar staan. Én je kunt hem/haar altijd bereiken via de app als je vragen hebt of als je een motivatiedipje hebt. Zo heb je altijd een digitale stok achter de deur als je geen zin hebt om te sporten of dat pak koekjes wilt leeg eten. ;)

Fitmo biedt twee verschillende online coachings aan: Light coaching en 1-on-1 coaching. Bij light coaching krijg je een gestandaardiseerd sportschema en is je coach altijd te bereiken voor vragen of een digitale schop onder je kont. Dit programma heb je al vanaf €15,- per maand!

De 1-on-1 coaching is nóg wat persoonlijker. Je krijgt hier een op maat gemaakt schema gebaseerd op jouw doelen en ook hier heb je dagelijks contact met je coach en kun je hem/haar altijd lastig vallen. En dat vanaf €50,- per maand. Zo is een personal coaching ineens een stuk toegankelijker!

Strak in je feestjurk

Kun je, net als ik, niet wachten om te beginnen? Download dan snel de Fitmo app in de Apple store of Google Play. Mocht je voor 1-on-1 coaching kiezen, kun je het programma nu een week gratis proberen en ik durf te wedden dat je daarna niet meer zonder kunt! Als je nu meteen begint, kun je nog makkelijk je doelen bereiken voor de feestdagen, dus waar wacht je nog op?

Ik weet het zeker, we gaan met z’n allen knallen voor de feestdagen en zitten op kerstavond strak in onze feestjurk! Ik ben al begonnen, nu jij nog! :)