The Intersport battle: Aranka vs. Hannah

Fit & Training door aranka

Af en toe word ik uitgenodigd voor een toffe yoga clinic of food workshop. Soms met andere Fit Girls en healthy food guru’s, soms in m’n uppie! Omdat de wereld van fit bloggers zo nauw verbonden is zie je iedereen eigenlijk best wel vaak, ondanks de afstanden. Zo loop ik Hannah Vreugdenhil van DoorMeal ook wel eens tegen het lijf! Super leuke (en sportieve!) meid die net zoals ik een keiharde drive heeft om haar doelen te bereiken. Nu ben ik zo’n 3 volle koppen kleiner dan de dame in kwestie… Ik kneep hem dus best wel even toen ik te horen kreeg dat Hannah mijn tegenstander werd bij de Intersport sport battle in Noordwijk aan Zee. Wie er naar huis ging met de felbegeerde prijs? Dat vertel ik je zo! ;)

Ik ben natuurlijk altijd in voor een wedstrijdje! Toen Intersport me benaderde voor een heuse seaside battle kon ik dan ook natuurlijk geen nee zeggen… Team Aranka versus team Hannah? Kom maar op! En zeker met de ultieme prijs op het oog (gratis Intersport schoenen voor het hele team, oh ja) stonden we in de startblokken om keihard te strijden!

De battle

Onder nauwlettend oog van trainer Kenan stonden wij, team Aranka, oog in oog met Hannah en haar team van fitte chicks, nergens minder dan bij Huis ter Duin. First challenge? Een boks fight op een heliplatform. Zo gaaf!

Intersport

Team Aranka ready to rumble!

Intersport

Team Hannah klaar om in de pan gehakt te worden ;)

Next up? Even een relax pauze! De gespannen spieren werden heerlijk los gemasseerd in het wellness centre van Huis ter Duin… Ik ben sowieso een sucker voor massages, dus dit onderdeel beviel me maar al te goed haha! Na de sessie waren we weer helemaal ready to get serious, en hopten we weer energiek en verzorgd vrolijk het strand op. Klaar voor part 3!

Intersport

Smile for the camera! Team Aranka en team Hannah voor het gave Huis ter Duin en Beach club Breakers.

Intersport 

Jealous yet?

Deel drie van de battle was zeker het klapstuk van de dag. Een loodzwaar strand boot camp. Squatten, lunges, sprinten, pushups, echt een zware opgave… Gelukkig scheen af en toe het zonnetje! Uiteindelijk hebben we naast intensief trainen natuurlijk ook keihard gelachen (zandhappen behoorde tot het menu van de dag). Echt een topdag met sportieve én gezellige meiden!

Intersport

Powerlady Hannah!

Intersport

Yes! Fit is fun!

En nu de hamvraag! Wie ging er naar huis met die felbegeerde prijs? Nou, wij natuurlijk! Team Aranka for the win!

Intersport

Ik ben én weer een flinke portie fitter geworden (alles deed pijn), én ik heb weer een super tof paar shoes aan m’n collectie toe mogen voegen! Super geslaagde dag met de ladies… Intersport en Hannah, thank you!