Tip: Workouts met Darebee

Workout door nathalie

Wil je (thuis) een workout doen maar heb je geen idee hoe en wat? Dan is Darebee dé oplossing. Met de workouts hoef je zelf niet na te denken. Je kiest simpelweg een workout uit het enorme aanbod en kunt direct aan de slag. I love that!

Darebee Workouts

Krachttraining, cardio, HIIT, combat, yoga en strechen. Je kunt het allemaal met Darebee, want op de site vindt je schema’s voor al deze workoutsHiernaast kun je nog filteren op body focus, materiaal en niveau. Super handig, want het aantal schema’s is echt enorm! Alle Darebee workout schema’s bestaan uit ongeveer negen oefeningen. Per oefening staat het aantal herhalingen of een tijdsduur. Deze oefeningen herhaal je een aantal keer (afhankelijk van jouw niveau).

Mijn favorieten?
Ik heb een aardig stapeltje met Darebee workouts uitgeprint in mijn kleine thuis gym (oftewel rommelkamer). Super handig! Mijn favorieten workouts zijn Code of Abs, zoals de naam al doet vermoeden een fijne buikspierworkout. Als ik wat extra energie heb ga ik voor Oracle Workout, een pittige full body workout. Zweten! Om mijn armen te trainen kies ik voor Power 18.

Ik vind het fijn om te sporten, maar mijn kat is er even dol op. Zodra ik mijn matje uitrol is ze van de partij. Helaas ziet onze workout er niet zo ideaal uit als dit leuke voorbeeld Paws (lees: de kat hangt in mijn haar bij het doen van push ups of aan de touwtjes van mijn tights bij het planken), maar ik moet vaak ontzettend lachen en train zo toch mijn buikspieren.

StrongFit

Er is meer…

Naast het enorme aanbod aan workouts vind je op Darebee ook hardloopschema’s, fitness tips, challenges, recepten en nog veel meer.

Wil je helemaal fanatiek aan de slag? Start dan met een 30 dagen programma. Hoe klinkt 30 Days of Strength, Total Abs of 90 Days of Action?

Ik hoop dat je iets hebt aan deze tip! Laat het me zeker even weten in een comment of via Instagram @Nathalie2605 als je aan de slag gaat met één van de schema’s! Ik ben erg benieuwd of je net zo kapot gaat als ik!