Toast deze Valentijnsdag op jezelf!

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Met Valentijnsdag om de hoek, word je waarschijnlijk plat gebombardeerd met reclame, advertenties en een triljoen artikelen over hoe je de perfecte Valentijnsdate kunt plannen. Alsof je hieraan herinnerd wilt worden als je single bent. Gelukkig zijn al die zoetsappige clichés in reclames geen weerspiegeling van de werkelijkheid. Er zijn net zo veel vrouwen die Valentijnsdag single doorbrengen, als vrouwen die door een of andere klefbek aan hun amandelen gekieteld worden. 

Wij herinneren je er dan ook graag aan dat je awesome bent, en dat je jezelf juist op Valentijnsdag liefdevol moet behandelen. Let's be real: je verdient het. Het is makkelijk om dit te vergeten, als je omringd wordt door mensen die obsessed zijn met het vinden van een date, of waar hun perfecte vriendje hun mee gaat verrassen. Wat écht telt is wat je doet voor jezelf. En nee, dat betekent niet dat je alleen blijft of eindigt als een eenzaam kattenvrouwtje.

VIA TUMBLR

TREAT YOSELF

Als je single bent op V Day, waarom plan je dan niet een date met jezelf in? Je hoeft je niet druk te maken of je wel of niet de perfecte RomCom gaat beleven. Jij bepaalt wat je gaat doen, dus het wordt sowieso awesome. Want wie weet het allerbeste wat jij het leuk vindt? (Joggingbroek, haar in een knot, chillen zonder makeup klinkt in mijn hoofd als de perfecte date IMHO...) If you know what I mean ;)

Kijk naar jezelf in de spiegel en geef jezelf een paar complimenten! You’ve got to love the skin you’re in! Het is eigenlijk de lijm die het boeltje bij elkaar houdt, dus trakteer het op some lovin'. Vind je je glimlach mooi? Je haar? Ah, I got it! Het zijn je knieën! Overlaad jezelf met zoveel liefde, dat al die advertenties met 'Create the perfect body' aan jou voorbij gaan...want jij hebt al het perfecte lichaam!

VIA IMGUR

En is er iets dat je wilt verbeteren of sterker wilt maken aan jezelf? Jij weet als geen ander hoe je dat moet doen! Als je van jezelf houdt, bent je automatisch lief voor jezelf en maak je beslissingen die je gelukkig maken. Dus op 14 februari toast jij op jezelf. Op je gevoel voor humor, je persoonlijkheid, je mooie ziel. Je mooie curves, je intellect, en die sexy knieën. Je haar, die prachtige lach. Whatever you've got, it's perfect!

Maak jouw Valentijnsdag compleet met het perfecte Valentijnscadeautje voor jezelf. Jogha heeft namelijk speciale Valentijn Giftcards zodat jij er net zo goed uitziet als dat je je voelt. Af en toe moet je jezelf gewoon verwennen! En is er toch someone special die je graag wilt laten weten wat je ECHT wilt hebben dit jaar? Vergeet dan niet om ze te taggen op Facebook!