fitness trackers

De meeste moderne smartphones hebben diverse opties om je gezondheid en fitness te tracken. Maar als je niet steeds toegang hebt tot je smartphone of wanneer je specifieke eisen stelt aan wat je wilt kunnen tracken, dan is een fitness tracker wellicht een betere optie voor je. Hieronder hebben we de 3 beste fitness trackers in 2021 voor je op een rijtje gezet!

Top 3 fitness trackers in 2021

Disclaimer: De fitness trackers in deze lijst zijn op basis van eigen research geselecteerd. Prijzen zijn gebaseerd op de adviesprijs van de fabrikant en kunnen dus variëren.

#1. Garmin Forerunner 235 (vanaf €239,99)

Ben je een fervent hardloper, dan ben je ongetwijfeld bekend met de Garmin Forerunner running watches. Dit zijn degelijke trackers die doen wat ze moeten doen, zonder al te ingewikkelde features. De Garmin Forerunner 235 onderscheidt zich van andere modellen met zijn focus op tempo, afstand en hartslag. De basics dus, maar dat is voor veel hardlopers het enige dat ze nodig hebben. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren Zwart/Grijs, Zwart/Marsalarood en Zwart/IJsblauw.

Meer info

#2. Fitbit Sense (vanaf €329,95)

De FitBit Sense is een van de meer uitgebreide fitness trackers in 2021. Hiermee kun je een breed scala aan parameters tracken, waaronder je hartslagvariabiliteit (de tijd tussen je hartslagen), je ademhaling, je huidtemperatuur en je zuurstofverzadiging. Je kunt deze fitness tracker ook gebruiken voor het tracken van je slaap. Zo kun je aflezen hoe lang je ’s nachts doorbrengt in lichte slaap, diepe slaap en REM slaap. Er zijn tevens diverse opties op het gebied van stress management. Verkrijgbaar in de kleuren Carbon / Graphite Stainless Steel en Lunar White / Soft Gold Stainless Steel.

Meer info

#3. Apple Watch 6 (vanaf €428,25)

Als liefhebber van Apple moet ik toch even de Apple Watch 6 vermelden; ideaal voor #fitgirls die behoefte hebben aan een fitness tracker die ook als smart watch fungeert. Dit Apple Watch model biedt verschillende workout modi en een vernieuwde sensor voor een super nauwkeurige tracking van al je activiteiten. Ook zijn er allerlei features om je slaap te tracken – en ook echt te verbeteren. De integratie met je iPhone is beter dan ooit tevoren en maakt het mogelijk om tijdens je workouts bij te blijven met je e-mails, berichtjes en telefoontjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende types bandjes.

Meer info

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.