Upper body workout voor de buis

Workout door fitgirlcode

Ik zit al dagen thuis terwijl andere mensen weer zijn begonnen met werken of studeren na skivakantie zonder sneeuw. En ik? Wat doe ik? Ik zit thuis serie na serie te kijken met een doos tissues. Niet omdat ik mijn tranen moet drogen omdat de ene na de andere dood gaat in Grey’s Anatomy, maar omdat het mijn spuigaten uitloopt. Of beter gezegd spuitgaten. Ik zal je de smerige details besparen. Behalve series kijken, struin ik Marktplaats af op zoek naar alles dat gratis, free en 'moet direct weg' is. Niet dat ik het direct op ga halen, want helaas pindakaas ik ben hartstikke ziek!

Anyway, ik heb al mijn eigen trainingen voor deze week afgezegd, maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal niks meer doe. Ik kan het niet laten om toch aan beweging te doen. Noem me maar eigenwijs. Gelukkig bestaat deze upper body workout maar uit enkele minuten! Tussen elke aflevering Grey's Anatomy door, las ik een sportieve pauze in. Normaal zou ik de pauze vullen met croissantjes en blokken kaas maar ja, goede voornemens hè, ik moet meer sporten!

In onderstaande video worden drie oefeningen, de Arm Closer, Jumping Jacks en Windmill, uitgevoerd door drie meiden: Nikki, Martine en Ashley.

Bovenstaande oefeningen voer je dus 20 keer uit, zoals de tikker in beeld zo handig voor je aangeeft. Dat moet niet al te moeilijk zijn. Noem het handig of niet speel deze online workout gewoon nog een keer af en herhaal de oefeningen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan drie rondjes net zoals ik dat doe als ik aan de wijn ga. Voor elke fles zeg maar één rondje.

Ben je nu benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze workouts aankan? Kijk dan eens  op www.mymodelworkout.com voor de hele TwenTies workout serie en nog veel meer workout video’s en recepten.