Voor nop trainen bij MENATWORKOUT!

Fit & Training door fitgirlcode

Woensdag at ik goddelijke granola en bokste ik met bloggers. En dat alles uiteráárd met een reden. Fashionstore Men At Work heeft het toffe concept MENATWORKOUT gelanceerd, jouw kans om free of charge je fitgehalte op te schroeven! Natuurlijk was ik bloednieuwsgierig, en dus hopte ik samen met mede Fit Girl Yana op de trein, op weg naar de MENATWORKOUT press launch in Amsterdam! Hear hear…

Press launches zijn leuk. Ik ben en blijf een lowbudget Fit Girl, en sta dan ook te trappelen bij de gedachte aan goodiebags en gratis eten. Nadruk op gratis eten. Dit gecombineerd met de nieuwste trends en initiatieven op sport en fashion gebied, en tádá, mijn gouden combi voor een plezante middagbesteding. Allemaal leuk en aardig, maar what's in it for you? Zeker niet niks dus. Jij kan namelijk voor nop kekke trainingen volgen, verzorgd door Neerlands fijnste coaches! Even een kleine toelichting.

Menatworkout

Het Gymlokaal in Amsterdam is echt heel cool. En het ruikt lekker. Echt, het is dat je de foto niet kan ruiken maar man man man. Alsof de kerstman een scheetje heeft gelaten. 

De MENATWORKOUT?

De MENATWORKOUT is een initiatief van Men At Work om jong en oud te inspireren, en geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen! A là, interessant, maar hoe werkt het precies? Van 14 maart tot en met 21 april kan je yoga, boks, en bootcamp classes volgen in en rondom Men At Work filialen door het hele land (check hier even welke precies)! Onder het mom van ‘Start Something’ willen de dames en heren van het kledingbedrijf jou van je luie reet afhelpen, en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Zónder kosten! En dat kan ik als prototype eerste-week-van-de-maand-is-m'n-geld-op student flink waarderen.

“Meer dan 30 personal trainers, 12 key cities, 6 weken lang, 3 verschillende workouts.”

“Het ruikt hier echt moeilijk lekker”

 Nu kreeg ik de kans om zelf te ontdekken wat zo'n MENATWORKOUT eigenlijk inhoudt, en die kon ik natuurlijk niet links laten liggen! Bien, hier mijn middag in een notendop.

Punt 1, de locatie. De press launch vond plaats in de School, een tof Amsterdams initiatief waar creative ondernemers hun ei kwijt kunnen. Je kan er onder andere een club vinden (van het team achter club Trouw, incl 24 uurs vergunning!), het Gymlokaal (een gym die zo uit Soho blijkt te zijn gerold), en een fraai restaurant. En koken kunnen ze daar wel. Yana en ik waren zo'n uur lang fanatiek aan het schranzen (bodempje leggen voor de workout to come). Neem even een kijkje.

Menatworkout

Dit is een bakje met de beste granola die ik ooit naar binnen heb mogen werken. Ik zou er een complete blogpost over kunnen tikken. Wie weet doe ik dat wel. 

Menatworkout

Heel fitbloggend Nederland zat overigens aan dezelfde tafel, dus ik moest vanzelfsprekend vechten voor m'n partje avocado. 

Na de lunch was het tijd voor part two. De workout! Want daar draait het natuurlijk allemaal om. De training vond plaats in Het Gymlokaal, een werkelijk waar boem-mooie sportschool! En ik lieg niet als ik zeg dat het een soort van aromatherapie was om in kleedruimte te staan. Een massage voor je reukorgaan zeg maar. De training bestond uit de drie standaard onderdelen van de MENATWORKOUT: boksen, bootcamp, en yoga, alle drie enthousiast gerund door deelnemende trainers. Van frogjumps tot boksbal action, ik ben zeker aan m'n Fit Girl trekken gekomen. Maar most of all, het was prima te doen! De trainingen waren effectief, maar niet van té hoog niveau. Daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken!

Dus, mocht je je actieve lifestyle een boost willen geven, maar dat zonder permanente schade aan je (in mijn geval angstaanjagend lege) spaarpot, dan is dit de uitgelezen kans om eens écht aan de slag te gaan! Schrijf je snel in voor de trainingen, en start something new!