Welkom op het #FITGIRLCODE/Jogha kantoor!

Lifestyle & Tips door shelley

Zoals jullie allemaal vast wel weten, zijn wij een aantal maanden geleden met het #FITGIRLCODE en Jogha team in ons nieuwe kantoor getrokken. Nog steeds in het vertrouwde Rotterdam, maar wel een behoorlijke verandering qua werkplek. Ineens hadden we een geheel eigen kantoor, wat een ruimte hadden we ineens! En hoewel we al een heleboel sneakpeeks aan jullie hebben laten zien, willen we nu toch eindelijk een uitgebreide kantoor tour doen. We present you: our new office!

First things first: onze über stylish, Pinterest-waardige zithoek. Hier zitten we vaak tijdens een meeting of met een kop thee om dingen door te spreken. Soms heb je ook even een change of scenery nodig van je bureau en dan is onze designer couch van de Sofacompany de perfecte plaats om je even te nestelen. Sofacompany heeft trouwens ook een heel toffe Instagram als je wat interieur inspiratie zoekt!

Zet daar een prachtige grijs marmeren salontafel bij en het plaatje is compleet. Dit loodzware exemplaar (we hebben het 3 verdiepingen omhoog gesjouwd, maar je moet er wat voor over hebben) komt van Maxshopping en we looove it! Hier maken we nu al onze flatlays op zoals dit Instagram shot. Een echte Fit Girl kan natuurlijk niet zonder een marmeren tafel om haar mooiste pieces op te fotograferen ;)

FITGIRLCODE

FITGIRLCODE

Misschien spotte je 'm al in de foto's hierboven, maar we hebben ook een super schattige rocking chair van VOGA met een bijzonder verhaal. Designer Charles Eames heeft deze stoel namelijk ooit ontworpen voor zijn vrouw, die 1,50m was. Zij kon er perfect in zitten! Nu zijn we tegenwoordig meestal iets langer, maar ik kan met mijn 1,73m ook heel fijn schommelen in deze rocker. ;)

FITGIRLCODE

En natuurlijk... de lunchtafel! Misschien is die nog wel het meest belangrijk, ik bedoel, FOOD! We lunchen aan een uitschuifbare tafel van Made.com, dus er is genoeg plek voor alle Fit Girls van kantoor om gezamenlijk te lunchen. Made.com heeft het hun missie gemaakt om designer meubelen voor een betaalbare prijs aan te bieden, waar je portemonnee dus heel blij van wordt en je huisje mooier! En in ons geval de keuken :)

FITGIRLCODE

En NATUURLIJK hangt de nieuwste collectie van Jogha hier op kantoor altijd te shinen voor een brick wall. Wist je al dat de Limitless collectie deze week is gelanceerd? We zijn er supertrots op en hopen dat jullie hem net zo leuk vinden als wij!

FITGIRLCODE

Misschien ken je m al als je op de pop-up sale bent geweest, maar dit is stiekem wel een beetje onze trots: de selfie spiegel! En trust me, die wordt uitvoerig gebruikt.

FITGIRLCODE

Onze inspiratie-kast is goed gevuld met motiverende quotes, cactussen, wat brainfood boeken (Growth Hacker Marketing, aanrader!) en uiteraard wat #FITGIRLCODE en Jogha goodies.

FITGIRLCODE

Maargoed, even back to reality: er moet ook gewoon gewerkt worden. We willen jullie natuurlijk wel voorzien van dagelijkse nieuwe workout- en food inspiratie op de blog, Instagram en Facebook. En er moeten nieuwe Jogha collecties ontworpen worden zodat jullie in stijl kunnen sporten. Da's geen kattenpis!

FITGIRLCODE

En als we dan keihard aan nieuwe artikelen, samenwerkingen en collecties aan het bikkelen zijn voor jullie, dan kan menig Fit Girl daar wel eens een cafeïne boost bij gebruiken. Ja, een kop groene thee is een stuk gezonder, maar ik ben echt een veel fijner mens na een cappuccino uit ons supersonische Saeco Pico Baristo apparaat.

FITGIRLCODE

 

That's it! We hopen dat je het leuk vond om een virtueel kijkje te nemen in de #FITGIRLCODE/Jogha head quarters. Heb je nog ideeën of aanraders wat er echt niet mag ontbreken in ons stulpje? Let us know!