Werk jij al aan je #MyFutureMe?

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Ondertussen zijn we al bijna twee weken bezig met de #MyFutureMe Challenge en ik ben heel erg benieuwd hoe jullie het tot nu toe hebben ervaren en hoe jullie goede voornemens tot nu toe hebben uitgepakt. Misschien bij de één wat beter dan bij de ander, maar hey dat maakt helemaal niet uit! Zolang je het maar probeert en we elkaar blijven motiveren. Dat is waar de Challenge voor staat!

En mocht je denken, wat is de #MyFutureMe Challenge? Geen paniek! Het is nog niet te laat om mee te doen, want je kunt zelf besluiten wanneer je mee wilt doen. Zie het als een uitdaging om aan jezelf te werken, aan je toekomstige ik. We willen allemaal op een positieve manier veranderen en we stellen bepaalde doelen om dit mogelijk te maken. Maar omdat het soms wel lastig is om deze te behalen, heeft innocent een app gecreëerd.

My Future Me app

De app helpt je om je aan je goede voornemen te houden. Je voert je goede voornemen in in de app en deelt deze met je vrienden. Heb je het gevoel dat je moeite hebt om vol te houden of sta je op het punt je goede voornemen te schenden, roep dan hulp in van je vrienden. Die kunnen je steunen als je op het punt om de gym te skippen of die vette hamburger te bestellen.

De My Future Me app is verkrijgbaar via Google Play (http://bit.ly/1NQdKWK) en in de App store. Dus wacht niet langer en download m gelijk om nog sneller je doelen van 2016 te behalen!

#MyFutureMe Challenge

Om jullie Fit Girls te motiveren hebben we ook kalender gemaakt om in het nieuwe jaar jullie doelen te behalen. Geen vast voedingsschema of sportschema waar je je een maand lang aan houdt, maar een challenge waarbij iedereen zijn of haar eigen doelen kan bepalen. Of dit nou die ene killer workout, een innocent sapje of een proefles yoga is. Zo heb ik de afgelopen twee weken bijvoorbeeld elke dag één van de drie Smoothie Plus van innocent gedronken (Energise, Antioxidant en Defence). Het is nu al een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden dat ik er niet eens meer over nadenk. Ze zijn niet alleen super lekker, maar ook nog eens goed voor je! De Energise is stiekem mijn favoriet, ik vind de combinatie van aardbeien, kersen, guarana en bieten echt heerlijk. Verder probeer ik genoeg water te drinken en minder te roken. Dat laatste gaat me ook verrassend goed af. Maar zoals je ziet, je hoeft je niet strikt aan de kalender te houden. Het gaat erom dat jij iets vindt dat voor jou werkt of nog niet hebt uitgeprobeerd en daarmee jezelf uitdaagt. Heb je nog nooit een crossfit les geprobeerd, maar lijkt het je heel tof? Waar wacht je nog op? Neem je BFFF mee en ga ervoor! Bananenbrood bakken? Why not? Het is veel makkelijker dan je denkt! Check ook het filmpje hieronder waarmee we de challenge hebben afgetrapt.

#MyFutureMe

Om je nog een beetje wegwijs te maken, hebben we een uitleg bij de kalender geplaatst. Deze kan je hier vinden. Maakt het leven wat makkelijker :)

Dus ben je nog niet begonnen met de #MyFutureMe Challenge? No worries, het is nog niet te laat om aan je doelen te werken voor 2016! Ga je dan eindelijk die yoga les proberen of vaker met je vriendinnen afspreken? Laat het ons weten en tag al je foto's op Facebook en Instagram met de hashtag #MyFutureMe. De leukste foto's kunnen kans maken op een weekendje Reykjavik, dat willen we toch allemaal?