WIN: 3x Yespers pakket + #FITGIRLCODE waterfles

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.


Ik eet niet meer zo heel vaak brood, maar vooral in het weekend vind ik het wel eens lekker als lunch. En dan wel echt goed en stevig brood, niet zo’n wit tijger-geval. Het enige probleem is dan meestal: wat doe ik er op? Vlees eet ik niet, dus dat valt al af.. En in zoet beleg zit vaak weer zo veel suiker. Je kan wel snappen hoe blij ik was toen ik Yespers ontdekte! Yespers? Ja, dat zijn verse smoothies voor op je boterham.

Ik hoor je denken: ‘smoothies op je boterham, hoe dan?’. Het doel van Yespers is om de consument en boer weer met elkaar te verbinden, zodat de consument weet waar het eten vandaan komt en echt waardevolle producten kan verkrijgen. Producten die én heerlijk én gezond zijn, én betaalbaar én van topkwaliteit. Dat is nog eens een en/en kwestie ;) Vanuit deze gedachte zijn de fuit- groentespreads ontwikkeld: gezonde en 100% natuurlijke spreads zonder overbodige toevoegingen, die je voor veel meer dan alleen je boterham kunt gebruiken. Ze zijn ook heerlijk voor op een cracker, door je kwark, bij je pannenkoeken… Ideaal dus! Doordat de spreads helemaal natuurlijk zijn, bevatten ze veel minder suiker, calorieën en vetten per 100 gram dan andere spreads. Helemaal Fit Girl proof dus!

Yespers

Er zijn nu drie smaken te verkrijgen: mango en ananas, bessen en aardbei, en appel en framboos. Alle drie heerlijke combi’s, geloof mij maar ;) Omdat wij zo enthousiast over dit product zijn en we vinden dat jullie dit echt moeten proberen, geven we nu 3x een proefpakket van Yespers weg, yay! En alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ook nog eens 3x een #FITGIRLCODE waterfles bij (t.w.v. €16,95). Het nieuwe jaar is begonnen en om weer fris en gezond van start te gaan, moet je natuurlijk ook wel genoeg water drinken! Met zo’n combi van Yespers gezonde spreads en een #FITGIRLCODE waterfles moet het wel goedkomen met je goede voornemens, toch? ;)

Hoe kun je een proefpakket van Yespers + #FITGIRLCODE waterfles winnen? Zorg ervoor dat je alle drie de stappen doorloopt, anders maak je geen kans!

  1. Like de Instagram pagina van Yespers
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts in de website)
  3. Vertel in een reactie hieronder waarom jij graag een proefpakket van Yespers + #FITGIRLCODE waterfles wil winnen

Yespers

Yespers

Ik zou zeggen: maak het jezelf dit jaar zo gemakkelijk mogelijk wat een gezonde start betreft en trakteer jezelf op zo'n mooi pakket :D De winactie loopt t/m 13 januari en de drie winnaars worden per mail gecontacteerd.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.