Zo leer jij je huid kennen!

Beauty door aranka

Vorige week bezocht ik samen met onze brand relations manager Shelley een Dermalogica evenement ter gelegenheid van de lancering van een nieuw product. Daar kom ik met plezier mijn bed voor uit! Ik voel me namelijk altijd veel zekerder als mijn huid er ook goed uit ziet. En hier is Dermalogica expert in. In onze spiksplinternieuwe Jogha/#FITGIRLCODE mobiel scheurde we door de stortregen langs de grachten. Super relaxed, want voorheen hadden we onder een parapluutje moeten schuilen en waren we als verzopen katjes aangekomen.

Dit soort evenementen zijn altijd leuk en niet alleen omdat ik Dermalogica sowieso al heel tof vind! Ik vind het leuk om gezellig met andere bloggers te kletsen en ideeën uitwisselen. Zo vaak zien we elkaar niet (je weet wel Amsterdam - Rotterdam ;) ), dus het is altijd leuk om weer even alle ins en outs uit bloggerland met elkaar te bespreken. En natuurlijk de hapjes hmm... de hapjes. Daar doen we het voor! Nu hoefde ik een keertje niet na te denken over een verantwoord gezonde lunch.

healthy snacks

Face Mapping

Een belangrijk onderdeel van de dag was Face Mapping. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus ik was heel erg benieuwd! Dus wat houdt Face Mapping precies in? Een Dermalogica specialist voert een huidanalyse uit en bepaalt welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor je huid. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar niet dus! Ik heb een hele geïrriteerde huid rondom mijn neus en mijn kin is ook heel gevoelig. Ergens verbaast dit me ook weer niet. Ik heb een druk en hectisch leven en ren van de ene meeting naar de andere. Daarnaast train ik een aantal keer per week bij Elevator Sports. Tijdens deze killer workouts zweet ik heel veel en dat is natuurlijk niet heel bevorderend voor je huid. Veel zweten zorgt er namelijk ook voor dat je huid geïrriteerd raakt, dus daar heb je het al! Conclusie: mijn neus en kin hebben wat extra aandacht en verzorging nodig en het is wel handy dat ik nu weet welke producten ik moet gebruiken. Ik kreeg gelijk tips mee hoe ik dit het beste kan aanpakken dus hier ga ik thuis gelijk mee aan de slag! Deze producten zijn volgens de Face Mapping het meest geschikt voor mijn huid:

- UltraCalming cleanser: reinigt en kalmeert een gevoelige en geïrriteerde huid.
Skin smoothing cream: hydrateert en voedt een gecombineerde tot droge huid.
- Barrier repair: beschermt de gevoelige huid voor schadelijke invloeden van buitenaf.
Gentle cream exfoliant: verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.


Face MappingConcept store Maastricht

Ben je ook benieuwd hoe jij je huid het beste kunt behandelen, neem dan even een kijkje bij de Dermalogica concept store. Het is de eerste in Nederland, yes eindelijk! De winkel bevindt zich in het centrum van Maastricht, dus ik hoor jullie al denken... Weekendje shoppen in Maastricht! ;) Naast Face Mapping bieden ze nog veel meer andere behandelingen aan. Ik zou graag de Skin Bar en Microzone behandelingen willen uitproberen, maar helaas heb ik er nog geen tijd voor gehad, druk druk druk.

Concept store Maastricht

Skin Bar

Als heuse Dermalogica fan moet ik echt deze behandeling uitproberen. It's calling my name! Tijdens een miniworkshop probeer je namelijk alle producten van Dermalogica uit. Sounds like heaven to me!  Waarom heb ik dit ook alweer nog niet eerder gedaan? En je hoeft echt niet alleen op stap te gaan, het is ideaal als je wat leuks met vriendinnen wilt gaan doen, of als verjaardagscadeau. Niet verkeerd om te krijgen, lijkt mij!

MicroZone

Zoals ik al vertelde heb ik het zoals vele anderen ontzettend druk en kan ik soms wel een flinke oppepper gebruiken. Hier komt de MicroZone behandeling om de hoek kijken. Dit is echt perfect als je druk of gestrest bent of gewoon even wat me-time kunt gebruiken. Het geeft je een lekkere boost zodat je er weer tegenaan kan! Ik ben echt een ongeleid projectiel en vind het heel lastig om structuur te vinden of zoiets te plannen, maar ik denk dat ik tussen kerst en oud & nieuw lekker een dagje ertussen uit ga en mezelf laat verwennen in Maastricht. Ik kijk er nu al naar uit!