20 facts about Fit Girl Nadine

Fit & Training door nadine FG

Fit Girl en gepassioneerde yogi Liberty vroeg mij om 20 facts over mijzelf met jullie te delen. Het leukste hiervan vind ik dat ik zelf iemand mag taggen om hetzelfde te doen :) Fit Girl Roos, you're up next! Daar ga ik dan...

 

1. Ik woon in Voorburg, maar ik hecht heel weinig waarde aan mijn woonplaats. Op bijna elke vakantiebestemming waar ik ben geweest zou ik wel kunnen wonen. Ik ben avontuurlijk ingesteld en voel nooit de angst dat ik mij ergens niet zou redden.

2. Mijn lichaam heeft tijden gekend waarin het 10 kilo meer mee moest zeulen.

3. Vroeger was ik een balletmeisje en dol op paarden.

4. Ik heb zelfs jaren een eigen paard gehad samen met mijn nicht, totdat de puberteit om de hoek kwam kijken.

5. Deze puberteit werd niet gecombineerd met sporten in welke vorm dan ook. Zelfs voor fietsen was ik te lui en mijn vader bracht mij dagelijks naar school, totdat ik mijn rijbewijs haalde.

6. Ik kan niet fluiten.

7. Ook knipogen is niet aan mij besteed.

8. Koken kan ik wel heel goed. Ik bak bijvoorbeeld de beste steak en de laatste keer dat er een gerecht mislukte kan ik mij niet herinneren.

9. Je kan mij wakker maken voor een haring met uitjes, nou ja bij wijze van spreken dan natuurlijk ;)

10. Ik ben sinds kort allergisch voor ananas en daar baal ik ontzettend van, want dit is samen met mango mijn favoriete fruit.

11. Ik lust alles behalve koriander. Als dat ergens in zit proef ik het gelijk, spuug ik het uit en is eigenlijk mijn hele dag verpest.

12. Ik ben snel geïrriteerd, maar gelukkig blijf ik daar nooit lang in hangen.

13. Soms ben ik net een autist. Ik heb het liefst alles in even aantallen en alles moet recht staan en het liefst met het etiket naar voren.

14. Op de basisschool was ik een echte studiebol. Cijfers lager dan een 9 vond ik écht heel slecht. En ik maakte er een wedstrijd van om alles als eerste af te hebben.

15. Op de middelbare school is deze eigenschap als sneeuw voor de zon verdwenen en ging ik al snel van het Gymnasium naar de Havo.

16. Na het HBO kwam de studiebol toch nog even om de hoek kijken en inmiddels mag ik mijzelf 'Master of science' noemen.

17. Ik ben gek op muziek en ga ieder jaar naar een festival a lá Lowlands of Down the Rabbit Hole. Deze liefde voor muziek heeft ervoor gezorgd dat onze poezen de namen: Penny Lane en Billy Jean dragen.

18. Slapen en eten zijn mijn grootste hobby's en daar laat ik zeer zelden iets tussenkomen.

19. Ik heb op voetbal gezeten, maar daar ben ik nooit echt goed in geworden.

20. Sporten is een grote hobby sinds de start van mijn Fit Journey en ik doe echt van alles; hardlopen, bootcamp, BBG, spinning en sinds kort ben ik ook helemaal into yoga!

 

Nadine