Dit zijn de leukste planners voor het nieuwe jaar

Fit & Training door robin-den-besten

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken en we zitten volop in de feeststemming. Toch zijn we stiekem al bezig met wat we volgend jaar allemaal willen gaan doen en kunnen we eigenlijk niet wachten tot 2020 begint. Wil jij er zeker van zijn dat jij in 2020 al je doelen op een rijtje hebt? Dan gaan deze planners voor 2020 jou daar zeker bij helpen!

Structuurjunkie planner

Deze planner van succesvol blogger Cynthia Schulz is al een aantal jaren een groot succes! Hij heeft een hele handige indelen en begint al op 23 december. Zo kun je vanaf de feestdagen precies gaan plannen wat je moet doen om al je doelen te bereiken dit jaar. In de planner vind je jaaroverzichten, weekplanningen, een handige envelop, voldoende notitieruimte en zelfs een apart notititeboekje. Als je daarmee je leven niet gepland krijgt. ;)

Pretty Productive planner

Uiteraard kon de Pretty Productive planner van Aranka en Shelley niet ontbreken in dit lijstje. Ik heb de planner afgelopen jaar ook volop gebruikt en vond 'm echt fantastisch. Je stelt elke week een aantal weekdoelen en kunt je doelen dan dagelijks weer in kleinere stukjes opdelen. Ook geef je doormiddel van de pomodoro methode weer hoe lang je bezig wilt zijn met je taken. Ook reflecteer je wekelijks op je to do's van de afgelopen week. Zo weet je precies wat er goed ging en wat je volgende keer kunt verbeteren.

Purpuz planner

In de Purpuz planner, plan jij niet alleen al je doelen voor het nieuwe jaar tot in de details maar krijg je ook dagelijks tips om de doelen echt te behalen. Naast de handige tips, indeling en wekelijkse doelen, krijg je ook tips om een gelukkiger leven te lijden. Zo wordt 2020 niet alleen het daal waarin jij al je doelen behaalt, maar wordt je door zelfreflectie ook nog blijer.

Power Planning planner

Deze power planner helpt je niet alleen om je werk of school, maar ook je dagelijkse leven beter te plannen. Zo kun je ook dagelijks bijhouden of je genoeg gedronken hebt, wat je gaat eten en wat er op je boodschappenlijstje moet. Ondertussen zie je precies welke afspraken je hebt en welke taken er af moeten vandaag. Zo heb je in een overzicht je hele dag klaarstaan.

Golden planner

Deze planner met pen en handige vakjes zorgt ervoor dat je altijd alles bij je hebt. In de planner vind je een indeling per week en kun je al je doelen, notities en afspraken opschrijven. Onderaan de pagina kun je ook beoordelen hoe goed de week was, zo kun je meteen reflecteren en ervoor zorgen dat een volgende week nog beter wordt.

Met deze planners weet je zeker dat 2020 helemaal jouw jaar wordt. Je kunt al je doelen opschrijven, neemt genoeg momenten voor selfcare en kunt wekelijks reflecteren. Zo word je in het nieuwe jaar met gemak de beste versie van jezelf! Heb jij al een planner voor het nieuwe jaar in huis gehaald?