best gelezen artikelen 2016

Het is zover: 2016 is weer voorbij! Afgelopen jaar hebben we met zijn allen weer enorm hard gewerkt om jullie te voorzien van het leukste, spannendste, handigste en soms ook meest hilarische nieuws uit Fit Girl land. We kijken terug naar een ontzettend mooi jaar en daarom vinden wij het tijd voor een kleine trip down memory lane. Op een rij: de 5 best gelezen artikelen van 2016! (Let op: de subtitels zijn klikbaar.)

1. De transformatie van Jacinta Mayora

Met stip op nummer 1: de transformatie van Jacinta. Succesverhalen zijn natuurlijk altijd heerlijk om te lezen. Het is zo motiverend om te zien dat iemand ook vanaf een moeilijk punt is gekomen en nu een prachtig resultaat heeft behaald. De fit journey van Jacinta is daar een goed voorbeeld van!

2. Bikiniproof in acht weken met de Fitgirlcode Guide

Dit zou natuurlijk prachtige sluikreclame vanaf onze kant kunnen zijn, maar ik beloof je dat ik echt niet lieg als ik zeg dat dit het een na best gelezen artikel van 2016 is! Bikiniproof worden is nou eenmaal elk jaar weer een trending topic op het internet. Maar eh, nu we het toch over de guides hebben… Wisten jullie al dat vandaag de allerlaatste dag is dat je 20% korting krijgt op alle guides? Voer ‘XMAS20’ in bij het afrekenen.

3. Een open brief aan Amalia 

Na Koningsdag was er veel ophef op social media. Niet over de dag zelf, helaas. Nee, op social media werd prinses Amalia compleet afgebrand, met reacties als ‘Update: Amalia nog steeds 10 kilo te zwaar’. Ongelofelijk belachelijk natuurlijk! Verschillende journalisten en tv-programma’s besteedden aandacht aan deze pesterijen.

4. 5 Dingen die je moet doen als je te veel hebt gegeten

Fit Girls are always hungry! Zo hongerig zelfs, dat ze soms een beetje te veel eten. We’ve all been there. 😉 Het is daarom extra fijn als je een handvol tips hebt wat je nu eigenlijk moet doen als je met een opgeblazen buik op de bank hangt, niet?

5. Eetdagboek van Fit Girl Roos

Nadat Fit Girl Roos haar fit journey had gedeeld, werd haar inbox overspoeld met berichtjes hoe haar eetdagboek eruit zag. Speciaal daarom hield de fitte dokter een week lang alles bij wat ze at, van handje dadels tot enorme salades met garnalen en tomaten en wijntjes.

Wat lees jij het allerliefste op Fitgirlcode? Ik ben benieuwd wat jouw favoriete categorieën of soort artikelen zijn. 🙂

Bron (header): Weheartit

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.