inspirerende video

Net als iedereen snoep ik tijdens de feestdagen ook altijd net iets meer dan gewoonlijk. Al die lekkere pepernoten, oliebollen, wafels hmm.. Het is daarom belangrijk om voldoende te blijven bewegen. En natuurlijk hebben we allemaal wat minder te besteden, want laten we eerlijk zijn de feestdagen zijn niet echt bevorderlijk voor je portemonnee, maar dit is geen reden om thuis op de bank te blijven liggen en niet te gaan sporten. Want ook met een wat lichtere portemonnee kan jij tijdens de feestdagen lekker fit blijven. Vandaag laat ik jullie daarom zien dat fit zijn en voldoende bewegen niet duur hoeft te zijn.

Ga toch fietsen!

Hoe vaak heb ik al wel niet gehad dat ik thuis kom na het boodschappen doen en erachter kom dat ik iets vergeten ben in de supermarkt? Natuurlijk heel vervelend, maar je kunt het ook als zien als extra cardio. Pak gewoon de fiets in plaats van de auto, of ga lekker een stukje wandelen. Zo bespaar je geld én verbrand je toch nog wat extra calorieën. En kan je tijdens het kerstdiner nog wat meer naar binnen werken. Daar doen we het natuurlijk voor! 😉

Thuis sporten

De meeste gyms zijn tijdens de feestdagen gesloten, irritant. Ik kan me namelijk herinneren dat ik vorig jaar heel enthousiast met Tweede Kerstdag voor de deur van mijn gym stond en deze gesloten bleek te zijn. Ja, daar gingen mijn goede voornemens. Maar geen reden tot paniek! Er zijn namelijk talloze workouts op YouTube te vinden die je gewoon gratis en voor nop thuis kunt doen. Het kost maar 10 minuten van je tijd en dan kan je er weer lekker tegenaan! Wie heeft een gym nodig als je thuis je eigen gym kunt creëren?

“Running home for Christmas…”

Download een leuke kerst playlist voor op je mobiel! Dit maakt het sporten leuker en je bent gelijk in de kerststemming. Is dat niet mooi meegenomen 😉

Sleep je BFFF/vriendje/tante van de bank

Samen sporten of bewegen is leuk, zeker tijdens de feestdagen. De tijd van het jaar waarin het volledig draait om samen zijn met je vrienden en familie. Denk dan bijvoorbeeld aan samen een wandeling maken om het eten te laten zakken na het kerstdiner, zo kom je meteen van je opgeblazen gevoel af en haal je ook nog eens een frisse neus.

Geen reden voor paniek dus! Je kunt prima fit blijven tijdens de feestdagen, maar vergeet ook niet te genieten van al het lekkere eten en het gezelschap van je loved ones. Er is geen reden om met schuldgevoel aan de kersttafel te zitten, en al helemaal niet met deze tips! Fijne Kerst lieve Fit Girls!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.