5x dagdromen tijdens je cardiotraining

Fit & Training door fitgirlcode

Tijdens een cardiotraining luisteren velen naar muziek. Een vette beat of een podcast zoals deze kan je helpen knallen en houdt je brein bezig. Maar soms kun je nu eenmaal niet naar muziek luisteren. In het zwembad bijvoorbeeld, of gewoon omdat je je telefoon of mp3-speler niet bij hebt. Als je dan meer dan dertig minuten alleen bent met je hersenspinsels, kan het wel eens voorvallen dat je niet meer weet waaraan je moet denken. Om dat te vermijden, volgen nu 5 originele, grappige en ontspannende gedachten voor tijdens een cardiotraining.

Je to do-lijstje ordenen

Velen gaan lopen of zwemmen om hun to do-lijst even te vergeten. Maar als je jouw gedachten wilt ordenen, is jouw cardiotraining het perfecte moment om alles op een rijtje te zetten. Mentale rust verzekerd na een half uurtje op de hometrainer!

Films, series en boeken

Iedereen heeft wel ergens een lijstje met films, series of boeken die hij of zij nog wil bekijken. Op papier, opgeslagen in je telefoon, gewoon in je hoofd. Tijdens het lopen of zwemmen kan je dat lijstje aanvullen.

(On)gezond eten

Je volgende zondagse hardloopsessie is het perfecte moment om je mealplan voor de komende week op punt te stellen! Bespaart je weer wat werk als je je boodschappenlijstje opmaakt. 

Bij een evenwichtige levensstijl hoort echter ook af en toe ook een heerlijke verwennerij. Denk tijdens een intensieve cardiotraining dus gerust aan welke chocolade echt niet mag ontbreken tijdens je volgende verwenmoment. Je loopt die kilometers niet voor niets toch ;)

Een naam voor je (fictieve) huisdier

Minder praktisch nut dan de vorige tips, maar wel leuk om te bedenken: een naam voor je al dan niet onbestaande kitten, puppy of goudvis. Als uitbreiding op deze tip kun je zelfs babynamen bedenken.

Je volgende reisje of daguitstap

Het is altijd leuk en ontspannend om bij een unieke reisbestemming weg te dromen! Als je niet meteen een vakantie in het verschiet hebt, kun je natuurlijk ook gewoon een leuke daguitstap plannen voor het komende weekend.

Met deze tips houd je je brein zeker bezig en zijn saaie duurtrainingen verleden tijd! Waar denken jullie aan tijdens het lopen, zwemmen of fietsen? Vul het lijstje gerust aan met eigen tips.