De beste apps voor een productieve dag

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Soms heb je van die dagen dat er te weinig uren in een dag zitten. Je agenda staat volgepland, je inbox stroomt over en je moet nog duizenden andere dingen doen. Op die dagen zou het fijn zijn als alles perfect voor je gepland werd en je maar met een paar clicks je inbox kon reorganiseren. Om het je allemaal een klein beetje makkelijk te maken, deel ik mijn favoriete apps die mijn dag net een beetje productiever maken.

Unroll.me

Word je ook zo moe van al die mailing list waar jij je ooit perongeluk voor hebt ingeschreven? Met deze app kun jij je in een keer unsubscriben van alle irritante mailtjes. Je voert simpelweg je emailadres in en geeft aan welke mails je wel of niet wilt houden. Vervolgens schrijft de app je uit en hoef je verder helemaal niets meer te doen! Ideaal toch?

Unroll me is gratis te downloaden in de appstore.

30/30

Moeite met het indelen van je tijd? Met deze app wordt het een makkie! Je voert de taken in voor deze dag en stelt de tijd in die je hierover wilt doen. Wanneer je tijd op is ga je door met de volgende taak. Ben je nog net niet helemaal klaar, dan kun je er nog 5 minuten bijvoegen. Zo hoef je nooit meer na te denken over wanneer je iets gaat doen en doe je geen verschillende dingen tegelijk.

30/30 is gratis te downloaden in de appstore.

Wunderlist

Lang leve de lijstjes! Ik ben echt een persoon van de lijstjes. Of het nu gaat om de boodschappen, het plannen van een feestje of mijn dagindeling - er komt altijd een lijstje aan te pas. Met Wunderlist heb je al je lijstjes altijd bij de hand - je logt namelijk in met een account. Dit is ideaal wanneer je op verschillende devices werkt. Zo kun je bijvoorbeeld ook lijstjes delen met anderen, superfijn wanneer je samen iets aan het plannen bent.

Wunderlist is gratis te downloaden in de appstore.

Forest

Moet je echt blokken voor dat ene tentamen of wil je gewoon even rust van je telefoon? Dan gaat de app Forest je zeker helpen! Je kunt het zien als een soort spelletje: je plant een zaadje op je eigen grond. Als je aan het werk blijft en de app dus open blijft staan, groeit je zaadje uit tot een boom. Raak je toch afgeleid en klik je de app weg, dan gaat je boom dood. Een echt leuke motivatie dus!

Forest kost €1,99 en is de downloaden in de appstore.

Met deze apps wordt jouw dag hopelijk voortaan een stukje productiever. Vergeet ook niet om af en toe een pauze te nemen, daardoor word je uiteindelijk juist ook weer productief! Hoe zorg jij voor een productieve dag?

Nog meer uit je dag halen? Dit zijn de 5 benodigdheden voor een productieve dag. >