Winactie: biologisch koekjes pakket t.w.v. €70,- voor jou en je BFF!

Lifestyle & Tips door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Zit jij altijd verlekkerd naar bedenk-een-smaak-acties te kijken, maar denk je altijd ‘Het lijkt me supertof om te winnen, maar ik wil helemaal niet de eeuwige verleiding van mijn eigen verzonnen, ongezonde koekjes hebben’? Die struggle kennen we. Want we weten allemaal, het blijft nooit bij 1 koekje, en als je zelf de smaak ontdekt hebt al helemaal niet natuurlijk. Omdat we toch heel graag een keer een eigen smaak willen bedenken, hebben we een fantastische winactie op poten gezet! (Al zeggen we het zelf, dan.) Je kunt namelijk jouw eigen smaak voor nieuwe koekjes van Farm Brothers bedenken!

Heb jij Farm Brothers al wel eens in de supermarkt zien liggen? De koekjes van dit toffe, eerlijke merk zijn hartstikke verantwoord! Lange tijd is het aanbod in koekjes echt om te huilen geweest, maar gelukkig hebben Herman en Teyler (de twee mannen achter Farm Brothers) hier verandering in gebracht. Zij vinden het belangrijk dat hun koekjes ingrediënten bevatten die een stukje beter zijn voor mens én natuur.

Healthy cookies

Daarom zit er bijvoorbeeld geen palmolie en ei in de koekjes en is er gekeken naar een laag zoutgehalte, volkorenmeel voor de vezels en zoetstoffen als bruine rijststroop en oerzoet. De healthy cookies zijn 100% biologisch – dus er zijn geen schadelijke pesticiden of kunstmest gebruikt bij de productie. Met deze koekjes maak je niet alleen jouw lichaam blij, maar ook alle lokale flora en fauna!

Heb je onze smaaktest van alle 4 de huidige smaken al gelezen? >

gezonde koekjes

Nieuwe smaak

Wil jij nou zelf ook meedenken over een nieuwe smaak gezonde koekjes? (Omdat je lievelingskoekjes bijvoorbeeld alleen als guilty pleasure te verkrijgen zijn of omdat je gewoon een groot gat in de koekjesmarkt hebt ontdekt.) Dan zijn we op zoek naar jou! Farm Brothers is namelijk op zoek naar een nieuwe smaak voor hun assortiment en kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken.

De allerbeste smaak wint! Wie weet wordt hij wel geproduceerd en vind je hem uiteindelijk in de winkel terug. Maar voordat het zover is, maken we je eerst blij met een Farm Brothers pakket voor jou en je BFF, dat niet alleen bomvol lekkere koekjes zit maar ook nog eens een mooie linnen tas en weckpot voor jullie allebei bevat!
gezonde koekjes

DOE MEE AAN DE WINACTIE

* indicates required
En like Farm Brothers op Facebook om jouw deelname te bevestigen!

Wie weet vind je jouw smaak dan straks terug in de Albert Heijn, Deen, Marqt of lokale natuurwinkel!

Deze winactie loopt t/m zondag 11 juni. Winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht via email.
Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Farm Brothers geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! ?