De leukste yoga outfits op een rij

Fit & Training door robin-den-besten

Ben je sinds kort begonnen aan yoga, zoek je een nieuwe yoga outfit of wil je gewoon heel graag chillen in een yogabroek op de bank? Dan kun je daar vast wel wat inspiratie voor gebruiken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mooiste en fijnste yoga outfits waar je spontaan een lesje van wilt boeken.

Allereerst dit fijne outfitje van Hunkemöller, de legging zit lekker hoog, waardoor 'ie niet snel afzakt als je je in een moeilijke houding wurmt. De bh is daarbij lekker flexibel, wat het de perfect yoga outfit maakt.

Shop hier de broek

Shop hier de bh

Ook Nike weet hoe ze een yoga outfit in elkaar moeten zetten. Deze top met strik is speciaal gemaakt voor yogasessies. Het shirt is van een zachte dry-fit fleece stof gemaakt en valt hierdoor zacht om je lichaam. Combineer 'm met een simpele zwarte yogalegging en je bent klaar voor je yogales.

Shop hier de top

Shop hier de legging

Van een dierenprintje krijgen we nooit genoeg, als het dan ook nog eens op een sportoutfit zit, zijn we helemaal verkocht. Deze yogabroek van Asos is niet alleen heel leuk, hij is ook nog lekker flexibel én in de sale.

Shop hier de broek

Shop hier de sportbh

Alleen al van de kleur van deze outfit worden we helemaal zen. Dat deze outfit yoga-proof is kunnen we absoluut garanderen, hij is namelijk van een webshop speciaal voor yogakleding. Met de bijpassende legging, maak je het helemaal af.

Shop hier de top

Shop hier de legging

Met deze outfits in huis, wil je vast nog vaker naar yogales dan al op de planning stond. Dus kun je wel een dosis nieuwe motivatie gebruiken? Shoppen maar!