Het leven van een Fit Girl draait om een hele hoop dingen, maar de belangrijkste zijn killer workouts en lekkere en gezonde gerechten. Bij die laatste is een goede voorbereiding key! Zonder mealprep bakjes is de hele dag door gezond eten soms best een opgave. Er zijn echter nog een heleboel gadgets die een Fit Girl in de keuken goed kan gebruiken! Wij kunnen echt niet meer zonder onderstaande items, how about you?

fit girl

Spirelli

Natuurlijk staat deze met stip op nummer één! Zonder deze handige gadget is courgetti een stuk minder makkelijk te maken. Jep, natuurlijk kun je aan de slag met een kaasschaaf, maar die slierten worden toch altijd een stuk minder lekker knapperig dan de slierten uit een spirelli. Onmisbaar, zo’n spiraalsnijder!

fit girl

Slow juicer

Met een slow juicer op je aanrecht kun je elke dag beginnen met een lekker vers sapje. Geen grove stukjes in een smoothie-achtig drankje. Nee hoor, met de slow juicer krijg je nog puur sap uit wortels en andere harde groenten en fruitsoorten. Wist je ook al dat je met een slow juicer heel makkelijk sap kunt maken ter vervanging van likeur in (virgin) cocktails? Twee vliegen in één klap!

fit girl

Mealprep bakjes

We noemden ze in de intro al: mealprep bakjes. Hoe vaak heb jij al gehad dat de quinoasalade door je hele tas zat? (Of doe je net als ik altijd deed: ze nog extra verpakken in plastic zakjes of vershoudfolie?) Vanaf nu is dat verleden tijd! Van deze mealprep bakjes kun jij sowieso op aan, no way dat deze kanjers je teleurstellen en jouw lunch met je portemonnee, agenda, sleutels en andere tasinhoud delen. 😉 Handig: ze komen in heel veel verschillende soorten, van saladebakje (met apart dressingbakje!) tot ontbijt to go kommetjes.

fit girl

Blender

Ben jij wél meer een smoothie kind of girl? Dan is een blender echt onmisbaar in jouw keuken! Gooi er een banaan in, wat sinaasappelsap, aardbeien en gember erbij en je hebt een heerlijk ontbijtdrankje dat jouw genoeg energie geeft om de ochtend door te komen. Ook handig: in stevige blenders (zoals bovenstaande) kun je ijs crushen!

fit girl

Staafmixer & co

Scoor niet alleen een losse staafmixer, maar zorg ervoor dat je gelijk een geheel pakket neemt allerlei handige toevoegingen! Zo maak je met de staafmixer de hele soepen, gebruik je de garde voor het luchtig kloppen van je eiwitomelet en maal je noten gemakkelijk fijn met de hakmolen.

Welke items mogen er echt niet missen in jouw keuken? Deel je beste tips met andere Fit Girls!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.