We present you: het Fitgirlcode Guide Magazine

Fit & Training door nikki-batenburg

De laatste tijd merkten we dat er veel vragen waren over de Fitgirlcode Guide vanuit onze community. Om deze zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben we hier een artikel over geschreven. Daarnaast wilden we iets extra’s doen, zodat jullie een nog beter idee krijgen wat de Fitgirlcode Guide nu précies inhoud. Daarom hebben we speciaal voor jullie de afgelopen keihard gewerkt aan een secret project, om jullie een sneak peek te kunnen geven in de Guide. Vandaag is het eindelijk zo ver: het Fitgirlcode Magazine is live!

Wat is het Fitgirlcode Guide Magazine precies?

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de Fitgirlcode Guide, of twijfel je nog een beetje of deze wel bij jou past? Dan is het magazine de perfecte oplossing voor jou! De naam zegt het namelijk al: het Fitgirlcode Guide Magazine is een exclusieve mini sneak peek in de officiële Fitgirlcode Guide. Zo beschrijven we in dit mini magazine hoe de officiële Guide tot stand is gekomen, kan je verhalen lezen van Fit Girls die de Guide al gevolgd hebben en hun before and after foto’s bewonderen. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van verschillende productvervangers en hebben we tips, tricks en vuistregels op een rijtje gezet om je zo goed mogelijk te informeren! Als kers op de taart hebben we ‘een dag uit het leven van’ beschreven, waarin we laten zien hoe een dag uit de Guide er uit zal zien, inclusief voedingsschema, recepten én een intensieve workout. Kortom: het Fitgirlcode Guide Magazine is echt een kleine versie van de Fitgirlcode Guide! Het magazine helpt jou om de meest fitte versie van jezelf te worden, waarbij een stukje chocolade of pizza af en toe gewoon mag! Heb je een keertje geen motivatie om te sporten of inspiratie voor een lekker recept? We've got your back! Pak het magazine er even bij en je hebt gegarandeerd weer genoeg inspiratie en motivatie om zo hard mogelijk aan jouw summerbody te werken ;).

Hoe krijg je het Fitgirlcode Guide Magazine?

Goed nieuws: het magazine is helemaal gratis en je kan er meteen mee aan de slag! Het enige wat je even moet doen is je inschrijven voor onze mail, wat je hieronder kan doen. Zodra wij jouw email adres binnen hebben sturen we het magazine naar je op! Mocht je al ingeschreven staan op onze mail, moet je je toch even opnieuw inschrijven. Anders krijg je de mail niet binnen! Dus... what's stopping you? Start jouw Fit Journey vandaag nog!

 

Ontvang het magazine! 

Wil jij ook aan jouw Fit Journey beginnen, maar weet je nog niet zo goed hoe? Het magazine geeft jou een kijkje in de officiële Fitgirlcode Guide en motiveert je om de beste versie van jezelf te zijn! We zijn heel benieuwd wat jullie van het Fitgirlcode Guide magazine vinden, laten jullie het ons weten? Je kan onder dit artikel een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar community@fitgirlcode.com.