Download: Fitgirlcode Meal Planner

Food & Recipes door nathalie

Hoe cliché, maar ook zo waar: een goede voorbereiding is het halve werk. Plannen maakt het leven van een Fit Girl nu eenmaal makkelijker! En laat ik daar nu net heel goed in zijn (nerd alert). Ook als het aankomt op gezond eten en sporten is plannen en routine key. Om jou een duwtje in de goede richting te geven heb ik een super handige printable Fitgirlcode Meal Planner voor je gemaakt! Handig!

Print de Meal Planner uit en geef deze een handig plekje in de keuken. Kom je online een lekker recept tegen? Vul dit dan direct in op je meal planner. Tegen de tijd dat jij je boodschappen moet gaan halen staat jouw boodschappenlijstje vast al helemaal volgeschreven. Ik vind het super fijn om zo direct overzicht te hebben over mijn week.

Meal Planner

Download hier de Fitgirlcode Meal Planner!

Tip! Maak een dubbele portie avondeten en je hebt direct je lunch voor de volgende dag klaar (meelopers = life). Mijn favoriet is dit bulgur gerecht. Of bak zondagmiddag een lekker bananenbrood, en je bent de hele week voorzien van een healthy snack. Yes! 

Zelf plan ik ongeveer vijf food-dagen in de week. De overige twee dagen is het restjesdag. Vaak blijven er genoeg ingrediënten over van recepten om met een beetje creativiteit een nieuw lekker maaltje in elkaar te flansen. En, doe jij al aan meal plannen?