Sporten op een unieke locatie: de Fitgirlcode x Herbalife workout!

Fit & Training door lotte

Dinsdag 10 mei werden onze Fit Girls Anna, Aranka, Roos & Lotte in alle vroegte bij de SS Rotterdam verwacht. Voor een cruise over de Atlantische oceaan? Nee, voor iets véél toffers! Samen met vier van onze awesome lezeressen én een kick-ass Herbalife team gingen wij een extraordinary workout tegenmoet. Think: burpees op het upper deck, slingeren aan de battle ropes van de SS Rotterdam en eindeloos veel lunges op alle trapjes die het schip rijk is. Klinkt vermoeiend he? Gelukkig was daar het Herbalife team om ons perfect voor te bereiden op, gaande te houden tijdens en te laten herstellen na deze 'once in a lifetime'-workout! Hoe dat er precies uit zag? Dat lees je hier, en check ook snel onze aftermovie!

8 uur 's ochtends. Vergezeld door mijn nuchtere, knorrende maag reed ik de immense SS Rotterdam tegenmoet. Als geboren en getogen Brabantse was dit een wonderbaarlijk moment, ik had immers nog nooit iets groters dan een zeilbootje van zó dichtbij gezien. Na een kort voorstelrondje stak mijn awesome Herbalife coach Annegien van wal (haha!). Terwijl zij haar verhaal deed over de Herbalife 24-sportvoedingslijn, werden wij als ware fitte prinsessen bediend met een heerlijke F1 Sport Shake en de caloriearme Hydrate drank. De hele insteek van deze extraordinary workout was namelijk dat wij als Fit Girls konden ervaren hoe de producten kunnen bijdragen aan onze actieve levensstijl. Zoals jullie in een eerder artikel al hebben kunnen lezen, word ik ondertussen alweer 2 maanden ondersteund door een Herbalife coach en de Herbalife 24 producten. Samen met een coach stel je een persoonlijk plan op om jouw lichamelijke doelen te behalen. De Herbalife producten worden vervolgens aangeboden via jouw Herbalife coach die dit op jouw doelen afstemt. Ik was dan ook ontzettend enthousiast over het feit dat ik mijn fitte collega's nu kon laten ervaren hoe goed deze producten hun werk doen.

Na de productpresentatie en het nuttigen van de ontbijtshake, was het tijd voor trainer Jeffrey om ons in het zweet laten te werken. We begonnen met een rustige warming-up waarbij oefeningen met lichaamsgewicht de boventoon voerden. Daarna klommen we gezamenlijk naar het voordek van de SS Rotterdam en was het tijd voor circuittrainingen met allerlei toffe attributen! Dankzij Herbalife's sportdrank CR7 Drive konden we allemaal tot het uiterste gaan, waardoor het resulteerde in een kick-ass workout. Om sneller te herstellen stonden de post-workout Rebuild shakes al op ons te wachten na het beëindigen van de workout. Een prachtige locatie, gecombineerd met een goede voorbereiding, begeleiding, veel zweet en plezier & met de hevige spierpijn als herinnering was dit een workout om nooit te vergeten!

Thanks to Herbalife & SS Rotterdam voor deze toffe ochtend! Ben jij ook benieuwd geworden naar de producten van Herbalife? Neem dan eens een kijkje op www.herbalife24.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Until we meet again, en weet je wat? JIJ kan er weer bij zijn de volgende keer, opnieuw op een hele unieke locatie. Stay tuned!

Liefs,

Lot (@lifewithlot)