Gevulde paprika recept

Lunch door shelley

Studentenvoer heeft nog een geweldig recept voor jullie! Deze keer een heerlijk gevulde paprika recept. Je kunt het als lunchgerecht maken, maar ook voor het avondeten - aan jou de keuze. Ga je het uitproberen?

Soms is het lastig om met nieuwe ideeën te komen voor de lunch en het avondeten. Persoonlijk volg ik bepaalde routines wat eten betreft en vind ik het moeilijk om creatieve recepten te vinden. Gelukkig lopen er mensen op deze aardbol rond die weten hoe ze geweldige combinaties maken en Michelle van Studentenvoer is daar één van. Maar laten we er niet omheen draaien - jullie willen weten hoe je dit moet maken, toch?

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 paprika's
  • 1 zak garnalen (met knoflook)
  • 1 kop quinoa
  • 4 tomaten
  • 1 rode ui
  • 3 knoflookteentjes (dus eet dit nog voor een date ? )
  • boursin of elke andere kaas die je lekker vindt
  • zout en peper

Bereidingswijze

  1. Zet een pan op het vuur gevuld met 2 kopjes water voor de quinoa.
  2. In de tussentijd kun je de top van de paprika's eraf snijden en de andere groenten in kleine stukjes snijden.
  3. Voeg de quinoa toe zodra het water kookt.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Bak de garnalen, knoflook en uien in (kokos) olie. Wanneer de garnalen bijna klaar zijn, voeg je de tomaten erbij.
  6. Als de quinoa klaar, laat je het water eruit lopen en voeg je de quinoa bij de garnalen.
  7. Ik weet dat je het al wilt eten, maar nog even geduld.
  8. Schep alles in de paprika's en voeg wat boursin of kaas op de top.
  9. Zet de paprika's 30 minuten in de oven.

En NU mag je je op het eten dat je hebt gecreëerd storten. Geniet van je meesterwerk!