havermout recept

Dit havermout recept is echt een feestje. Je kan altijd op Instagram zoeken naar inspiratie voor weer eens een ander kommetje havermout, maar dit is voor mij de grote winnaar!

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Persoonlijk eet ik mijn havermout altijd koud en gemixt met kwark, maar je kan er ook voor kiezen om de kwark te vervangen met (soja)melk en het in een pannetje te bereiden. In dat geval doe je de havermout en melk in een pannetje op matig vuur tot het een goed gemengd papje is en de melk in de havermout is getrokken. Daarna voeg je alle overige ingrediënten toe en kan je alles lekker opeten.

Je kan zo creatief zijn met een havermout recept als je wilt! Je kunt noten toevoegen, gedroogd fruit, of andere soorten zaden, zoals chiazaad. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen! Je zult zien dat je de raarste combinaties juist hemels vindt 🙂

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.